Mærker Kanger

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Med Kanger får du en sikker personlig damper. Kanger vil give dig den mest tilfredsstillende smagsoplevelse inden for e-cigaretter. Ved fremstilling af produkter fra Kanger har fokus været på, at virksomheden altid er på forkant med produktudvikling. Således arbejdes der konstant med forbedring og udvikling af banebrydende nyskabelser for at opnå den højeste kvalitet til dig som forbruger.

Kanger er en perfekt erstatning til cigaretten. Vælger du mærket Kanger, får du et produkt uden de giftige stoffer, som der findes i tobakssvarende produkter. Hermed sparer du også en del penge ved at skifte over til e-cigaretter – frem for at fortsætte den almindelige rygning.

En e-cigaret fra Kanger betyder, at du slipper for at få beskadiget dine tænder og hud – som ellers er tilfældet ved cigaretten. E-cigaretten er praktisk talt lugtfri, og du kan vælge mellem behagelige dufte som frugt og mynte. Hertil undgår du også risikoen for brandfare, da du med brug af en e-cigaret fx af mærket Kanger ikke behøver at være nervøs for brændemærker i dit tøj, bilsæder eller møbler. En e-cigaret er let at bruge, og den er praktisk – du behøver nemlig ikke længere at tænke på tændstikker og lightere.