E-cigaret startpakke

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Her finder du de bedste tilbud på din nye el cigaret startpakke af høj kvalitet. Udvalget nedenfor er et rigtig godt sted at starte, når du skal finde en af vores e cigaret startpakker.

Vælg din E cigaret startpakke

Her finder du de bedste tilbud på din nye el cigaret startpakke af høj kvalitet. Udvalget nedenfor er et rigtig godt sted at starte, når du skal finde en af vores e cigaret startpakker.

Hvilket el cigaret starterkit bør du vælge og hvad indeholder de? 

Det afgørende for dit valg af e cigaret er at du ved lidt om mAh (milliampere) og Watt. mAh er et udtryk for hvor meget strøm batteriet kan opbevare i sig.

Så jo flere mAh des længere holder batteriet strøm inden det skal oplades igen. Watt er den effekt som batteriet afgiver, når der trykkes på knappen. Jo flere Watt des hurtigere bruges strømmen i batteriet.

Når det er sagt, så er der mange der gerne vil have meget damp, og forudsætningen for meget damp er, at dit batteri kan afgive mange watt, så modstanden (ohm) i din tank / clearomizer kan blive lav, for så kommer der megen damp.

Hvor mange watt skal min e cigaret kunne klare?

Så vælger du et en e cigaret startpakke med f.eks. 650 mAh, så vil den ikke give megen damp, fordi batteriet ikke afgiver nok watt til at din ohm modstand i clearomizeren kan blive lav nok. ohm modstanden vil typisk være på 1,5 – 2,0 ohm.

Vælger du en elektronisk cigaret på 900 – 1000 mAh, får du lidt mere damp, men batteriet afgiver fortsat ikke nok watt til at din ohm modstand kommer under 1,0 ohm som typisk er grænsen for, hvornår man taler om, at der kommer meget damp.

Vælger du en elektronisk cigaret på over 1000 mAh, så vil batteriet typisk afgive watt nok til at du kan sub ohme. Dvs. at coilen i din clearomizer / tank kommer under 1,0 ohm. Vi kan anbefale sådan en e cig startpakke hvis du synes den “større løsning” med et MOD og en seperat tank bliver for stor.

Husk et Mod startsæt typisk skal bruge eksterne batterier

MOD startsæt består af et MOD og en tank og vil være en velegnet løsning for den som gerne vil have meget damp.

Du skal dog være opmærksom på at der typisk skal tilkøbes 2 – 3 stk. MOD batterier og en dedikeret oplader til batterierne.

Mange MODs har mulighed for opladning via mini USB, men opladningen tager for lang tid og batterierne oplades ikke godt nok.

Hvis du vil have mere damp uden at skulle købe en ny e cig startpakke, så kan du bruge e væsker med et højere indhold af VG. Jo mere VG des mere damp.

E væskerne bliver så også tykkere, så det er vigtigt at din clearomizer nemt kan suge e juice til sig, da coilen ellers brænder af. Har du brug for rådgivning ved valg af e juice, så kontakt os.

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40