Liqua

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Tidligere i år modtog LIQUA den tjekkiske Superbrands 2020-pris, der tildeles et begrænset antal udvalgte tjekkiske mærker med bevist omdømme, brandbevidsthed, kvalitet, innovation og prestige.

Superbrands-programmet er en uafhængig global myndighed, der har vurdereret mærker i de sidste 20 år. Titlen Superbrands tildeles årligt til de bedste mærker i 90 lande verden over på grundlag af ensartede kriterier valgt af et uafhængigt Superbrands Brand Council-ekspertudvalg bestående af fagfolk inden for forretnings-, kommunikations-, medie- og marketingforskning.

Programvinderne repræsenterer produkter og mærker, der bruges af millioner af forbrugere i deres hverdag. – Vi er taknemmelige over for det tjekkiske Superbrands-råd for denne pris, og vi er overbeviste om, at LIQUA fortsat vil være en af de bedste dampende væsker, som voksne forbrugere kan stole på, fortæller LIQUA på deres hjemmeside.