Mærker Joyetech

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Joyetech Coils  |  Joyetech Tanke  |  Joyetech MODs  |  Joyetech Startsæt

Stort udvalg af Joyetech e-cigaretter

Joyetech er top-innovator på det elektroniske cigaret marked, både hvad angår design og funktionalitet af deres produkter. Høj kvalitet men også en højere pris er kendetegnet af Joyetech, hvor fokus er på udvikling af komplette e-cigaret sæt.

Med en e-cigaret fra Joyetech er du dermed sikret den bedste kvalitet på markedet. Joyetech vil særligt appellere til de garvede dampere, da den høje kvalitet netop kan mærkes ret tydeligt.

Er du nybegynder i dampens verden kan du dog aldrig gå galt i byen med en højkvalitets e-cigaret fra Joyetech. For eksempel er eGo AIO startsættet ideelt til enhver begynder. Alt er inkluderet i sættet, og der er ikke mange komponenter at skulle holde styr på.

Du kan læse mere om produktet her på siden.

Joyetech eGo AIO startsæt

For at komme godt i gang med Joyetech e-cigaretter kan du med fordel prøve dette eGo AIO startsæt. AIO står for All-In-One, da batteriet er inkluderet i selve e-cigaretten. Du skal derfor blot sørge for at have den opladt – så er du klar til damp!

Herudover er tanken, der holder på din E juice, også inkluderet i modellen. Det gør eGo AIO til en praktisk model, som giver dig en samlet løsning.

Med et eGo AIO startsæt får du altså adgang til en sublim damp oplevelse med det samme. Pakken indeholder også 2 coils på 0,6 ohm.

Batteriet har en kapacitet på 1.500 mAh, og der er plads til 2 ml E juice i kammeret. Dette startsæt er ideelt til dig som lige er begyndt eller skal til at begynde med at dampe.

Med Joyetech eGo AIO får du nemlig muligheden for at afprøve en stille og rolig e-cigaret uden at skulle holde styr på mange forskellige komponenter, som andre mere avancerede e-cigaretter ellers kræver.

Joyetech Penguin AtoPack Coils

Joyetechs udvikling af den smarte e-cigaret Penguin har medført en stor efterspørgsel på de unikke Penguin AtoPack Coils.

De unikke coils er udstyret med et innovativt JVIC system – Juice Vertical Injection Coil. JVIC systemet skaber en horisontalt luftgennemgang for dampen – hvilket i sidste ende resulterer i en bedre og mere fuldendt damp oplevelse.

Du finder de innovative og efterspurgte Penguin AtoPack Coils her.
Andre e-cigaret mærker af høj kvalitet
Vil du gerne afsøge dine mange muligheder inden for dampens verden?

Så kan du med fordel se nærmere på disse mærker:

Hvis du derimod har behov for en solid gennemgang af de bedste e-cigaretter, har vi skrevet et blogindlæg om netop det.

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.