Mærker Eleaf

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Eleaf Coils  |  Eleaf Tanke  |  Eleaf Mods  |  Eleaf Startsæt

Stort udvalg af eLeaf e-cigaret kits

Her på siden finder de et bredt udvalg af e-cigaretter fra den velkendte og kvalitetssikrede producent eLeaf. Det velkendte mærke har etableret sig på markedet som en stabil e-cigaret, der giver god værdi for pengene.

Udover e-cigaretten – eller “mods” som selve maskinen også kaldes – skal du også have fat i en kompatibel coil. En coil er en afbrænder – det er den del af e-cigaretten, som opvarmer e-væsken. Resultatet er en lækker damp, som du virkelig kan sætte pris på.

Eleaf mods samt kompatible coils finder du her på siden – hele pakken du har brug for til at komme i gang. Efter du har fundet dit foretrukne startsæt, skal du naturligvis også have fundet din foretrukne E juice.

eLeaf iStick:

Pico, Rim og T80
eLeaf har længe været kendt for deres kompakte men kraftfulde iStick-serie. Her hos esug.dk finder du et bredt sortiment af den populære serie.

Du finder for eksempel deres nyeste tilføjelse til serien: iStick Pico 25. Modellen benytter 1 x 18.650 batteri. Det betyder, at din e-cigaret kan komme op på 85W – hvilket igen resulterer i store dampskyer.

Du kan læse mere om iStick Pico her. For flere oplysninger om de andre iStick produkter, kan du dem her:

eLeaf iStick T80 Startkit – 3000 mAh
eLeaf iStick Rim Startkit – 3000 mAh

eLeaf coils

Når du først har fået din eLeaf e-cigaret, bliver du hurtigt tilfreds med dit køb. Det betyder dog også, at du hurtigt får brug for nye coils.

eLeaf har en masse forskellige coils, der passer til deres forskellige tanke. Nogle af de mest populære eLeaf coils er deres HW coils.

HW1 er eLeafs single-coil. Denne anbefales til de, der ønsker en moderat mængde af damp, uden at miste smagen. HW1 fungerer bedst mellem 50 og 65 watt.

Med eLeafs HW2 dual-coil får du en smule mere damp og dermed også en bedre smagsoplevelse. Denne fungerer bedst mellem 45 og 60 watt. Vær dog opmærksom på, at dette sætter nogle ekstra krav til dit MOD, der skal kunne give nok watt i output.

Er du interesseret i den store dampoplevelse kan du passende se nærmere på HW3 tripel-coil. Fungerer bedst mellem 70 og 90 watt, og kræver at dit MOD virkelig kan afgive mange watt.

Vær desuden også opmærksom på, at eksempelvis Aspire coils passer til eLeafs forskellige modeller. Du skal blot sikrer dig, at du køber coils med den korrekte ohm.

Du finder et bred udvalg af eLeaf coils på linket her.

Andre e-cigaret mærker i høj kvalitet

Vil du gerne afsøge dine mange muligheder inden for dampens verden?

Så kan du med fordel se nærmere på disse mærker:

Smok
Aspire
Joyetech

Hvis du derimod har behov for en solid gennemgang af de bedste e-cigaretter, har vi skrevet et blogindlæg om netop det.

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.