Om Esug

Esug.dk er én af pionererne indenfor e-cigaretter i Danmark. Faktisk var vi en af de første webshops på det danske marked dengang vi lancerede vores webshop i januar 2011. Siden begyndelsen har vi haft fornøjelsen af at have forhandlingen af Joyetechs e-cigaret produkter.

Joyetechs produkter var en del af årsagen til vores succes fra begyndelsen, fordi disse produkter altid har været af høj kvalitet ligesom Joyetech altid har været banebrydende m.h.t. design og funktionalitet af e-cigaretter.

Siden er der kommet mange andre producenter på markedet f.eks. Aspire, Eleaf, Innokin, Geekvape, SMOK, Voopoo m.fl. og esug.dk har altid valgt at fokusere på de producenter der har produkter af høj kvalitet.

Ud over fokus på produkter af høj kvalitet, har vi også valgt, at esug.dk skal have et både bredt og dybt sortiment, så der er noget til alle kundetyper. Så både produkter til de kunder der fokuserer på de billigere produkter og de dyrere produkter.

Og det gælder naturligvis også e-væske, hvor vi tilbyder produkter fra mange forskellige leverandører. Siden 2014 har vi haft vores eget brand ePuff, som har været en kæmpe succes. Se vores store ePuff sortiment i shortfill 30 ml, evæske kit 100ml og ePuff aromaer.

TilmeldNyhedsbrev

Få besked med det samme de nyeste produkter kommer på markedet.

Følg os!