Mærker Aspire

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Aspire Coils  |  Aspire Tanke  |  Aspire MODs  |  Aspire Startsæt

Stort udvalg af Aspire tanke og coils

Aspire er et af de mest kendte mærker inden for vape, tank og coils. Det velkendte mærke har etableret sig som en seriøs og pålidelig spiller på markedet. Derfor vil du altid været sikret en damp oplevelse i særklasse med Aspire.

Aspire tank

Aspire producerer nogle af de mest kendte tanke inden for sub-ohm. For eksempel den ekstremt populære Aspire Cleito og Cleito 120. Disse tanke giver direkte lungesug (DL), og er derfor mest til erfarne dampere.

Men der findes mange andre gode bud som f. eks. K1 og K3 startsættene, der begge er lækre produkter inden for mund til lunge damp (MTL).

Du finder et bredt sortiment af e-cigaret Aspire tanke her på siden. Der vil være muligheder til hver en smag.

Har du for eksempel meget erfaring med vape, skal du overveje at kigge nærmere på vores mere avancerede tanke såsom Cleito EXO og Cleito 120, der begge tillader for ren smag med store røgskyer.

Har du omvendt ikke så meget erfaring med vape, kan en coil med mere modstand (ohm) være løsningen til dig. Jo mere modstand din tank understøtter (i form af de coils, man kan installere i tanken), jo mindre røg og harskhed vil du opleve.

Prøv for eksempel Aspires ET-S tank eller CE5 tanken, som er perfekte til nybegynderen, eller hvis man overvejer et rygestop.

En anden god tank til nybegynderen eller rygestoppet er Aspire Nautilus 2S tanken, der understøtter coils med op til 1,8 ohm.

Det vil give dig fornemmelse af mund-til-lunge damp (MTL) – du kan læse mere om MTL for begyndere længere nede på siden.

Aspire coils

Du finder også et bredt udvalg af avancerede såvel som nybegynder-venlige coils her på siden.

Hvad enten du har bestemt dig for en tank med høj eller lav ohm, har vi naturligvis matchende coils – de begyndervenlige coils med høj ohm eller de mere avancerede coils med sub-ohm teknologi for maksimal størrelse på dine røgskyer.

Forskel på direkte lungesug (DL) og mund til lunge damp (MTL)

Indenfor vape vil du støde på udtrykkene DL og MTL. Hvis ikke man kender til forskellen, kan det hurtigt blive forvirrende læsning. Så hvad er DL, og hvad er MTL?

Det får du svarene på her:

  • Hvad er MTL?

Hvis du er ny til damp, skal du starte stille og roligt. Derfor vil en e-cigaret tank med MTL være den bedste løsning til dig. Dette gælder også, hvis du for eksempel skal stoppe med at ryge cigaretter og vil benytte e-cigaretter som et alternativ.

Der er Aspire e-cigaretter med MTL et rigtig godt alternativ, da det stramme sug i høj grad minder om en almindelig cigaret.

På sigt kan mængden af røg og dermed nikotin, der passerer gennem det stramme sug, virke utilfredsstillende for en eks-ryger.

Hvis det sker for dig, skal du eventuelt overveje at skifte over til direkte lungesug.

  • Hvad er DL?

En e-cigaret tank med DL er det samme sug, som du måske kender fra en vandpibe. Du skal altså “suge med halsen” for at få røgen gennem, hvilket tillader for en langt større røgsky

På denne side finder du et stort udvalg af Aspire coils til både de avancerede tanke med direkte lungesug (DL) og MTL tanke til din e-cigaret.

Andre e-cigaret mærker af høj kvalitet

Vil du gerne afsøge dine mange muligheder inden for dampens verden?

Så kan du med fordel se nærmere på disse mærker:

Hvis du derimod har behov for en solid gennemgang af de bedste e-cigaretter, har vi skrevet et blogindlæg om netop det.

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.