Vi har lukket vores butik i Aarhus City.

Men bare rolig – du kan stadig bestille dine varer her på hjemmesiden esug.dk, hvor vi sælger alt inden for e-cigaretter og e væsker af høj kvalitet, endda med et meget større udvalg i forhold til den fysiske butik.

Vi giver stadig råd og vejledning i hverdagene fra kl. 10-17 på telefon 22 25 69 40.

 

Køb E-Cigaretter på esug.dk

Vi har et bredt sortiment i E-batterier, clearomizere, Mods, samt alt tilbehør til Mods. Vi tilbyder også startsæt, i disse startsæt medfølger 2 batterier 2 clearomizer samt oplader. Har man mod til det, kan man også bygge sin helt egen personlige E-cigaret. Vi har flere forskellige slags batterier i en masse farver og styrker dvs at vi har batterier fra 650 mHa til 3000 mHa. mAh står for milliampere time. Det angiver hvor meget strømindhold cigaretten har. Alle vores produkter i butikken er CE-godkendt.

Du kan ligeledes vælge iblandt en masse farver på clearomizere, så at det passer lige netop til dig. Er du piberyger kan du Hos os også købe en elektronisk pibe og dermed få samme fornemmelse, som du har ved at holde en almindelig pibe i hånden. Til de mere rutinerede er vi også Mods og RBA (rebuildable) tanke.

Kvit cigaretterne og start op på din e-cigaret 🙂

På esug.dk får vi hele tiden nye og forbedrede varer, både indenfor e-væsker, clearomizer,batterier og mods og vi holder os opdateret i brugen af disse.  På vores facebook side annonceres der ligeledes med nye produkter samt, hvilke nye e-væsker vi begynder at lancere, og der vises hvilke produkter der passer bedst sammen.

Vores kunder skal have en rigtig god oplevelse ved at handle e-Cigaretter hos os.

Til vores E-Cigaret MODs skal man huske at tilkøbe batteri/batterier samt oplader hvis man ikke har sådan en.
Til vores Dripper kan man også købe cotton og kanthal tråd i str.
0,16 mm er 34 gauge
0,20 mm er 32 gauge
0,30 mm er 28 gauge
0,40 mm er 26 gauge
0,50 mm er 24 gauge

ligeledes twistet tråd i str.
0,30 mm er 28 gauge
0,40 mm er 26 gauge

esug.dk har også sin helt egen Facebookside – klik her

Gå ind og støt os ved at LIKE og DELE vores opslag og siden generelt, og følg med i butikkens events, konkurrencer, rabatter osv. Vi forsøger at skabe den bedste atmosfære for såvel nybegyndere såvel som den kræsne damper.