E-Cigaret Batterier

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Elektroniske Cigaretter får deres power fra et genopladeligt batteri, og desværre holder ingen batterier forevigt. Det er derfor en rigtig god ide at have et ekstra batteri liggende i nødstilfælde hvis der skulle ske noget med dit nuværende. Vi har altid gode tilbud og lave priser på vores e-cigaret batterier, så opret en ordre og bestil et ekstra batteri idag.

Ekstra Batterier til din E-Cigaret

Ekstra Batterier til din E-Cigaret findes i mange variationer, farver og designs, men du skal ikke fortvivle da næsten alle dem vi forhandler passer med både en standard oplader og clearomizere. De er nemlig udstyret med både et standard eGo type gevind OG et 510 type gevind. Det betyder i praksis at man kan bruge de samme opladere på tværs af batterierne, og desuden gå på jagt efter netop den type clearomizer/brænder man ønsker sig, idet den med garanti vil passe på batteriet.

Vi forhandler mange forskellige mærker af batterier til din E-Cigaret, og du finder dem ved at klikke i menuen til venstre. Den største udfordring bliver at vælge det helt rigtige design, størrelse og funktionalitet som du ønsker den skal have. Det er derfor nu muligt at sammensætte sin helt egen e-cigaret, og endda påvirke både hvor meget power den skal kunne give og hvilket udtryk den skal give.

Hvad betyder mAh i batterier ?

mAh er et teknisk udtryk som betyder milliampere hour, og sætter grænsen for batteriets kapacitet og derved hvor meget strøm batteriet kan holde. Jo højere mAh et batteri har des længere imellem opladninger for brugeren. Et E-Cigaret batteri på 650 mAh giver således ikke mindre damp end et batteri på 1100mAh, men de fleste foretrækker et batteri som ikke skal oplades oftere end hver anden dag, og vælger derfor et 1100 mAh batteri.

Styrken af selve batteriets output og derved den mængde damp den vil give er styret af Volt eller Watt. Et almindeligt standard batteri kan ikke justeres i output Volt/Watt, men det kan Variabel Volt Batterier og E-Cigaret MODS.

eGo Batteriet – Standarden for E-Cigaret Batterier

eGo Batteriet er det mest genkendelige af alle e-cigaret batterierne, da det er en rigtig god standard og findes som en del af de fleste startpakker.

eGo Batterierne har udover det kendte eGo gevind et 510 gevind, så du kan bruge ALLE de forskellige typer brændere/clearomizere, da de har enten 510 eller eGo gevind. Output ligger på en fast volt på 3.2v-3.3v og er fint til clearomizerene i startsættet, samt ce4, ce5 typer og clearomizere på ca. 1.7-1.9 ohm. Benyttes en 2.1 ohm vil den leve længe men give mindre damp end forventet.

Ønsker du et praktisk og nemt batteri som du kan stole på virker hver gang og er nemt at bruge, så er et eGo Batteri et rigtigt godt sted at starte din dampoplevelse.

Variabel Volt Batterier – VV Batterierne

Mange brugere af e-cigaretter er meget tilfredse med et standard E-Cigaret Startsæt og standard eGo Batterier, men mange er også begyndt at se fordelene ved at have lidt ekstra power, da et standard eGo Batteri ”kun” leverer en fast volt på 3.2v-3.3v. Dette er ikke nok Volt til de lidt større ohm atomizerhoveder eller RBA Rebuildable Atomizere, så er du en avanceret e-cigaret bruger skal du nok som minimum have et VV Batteri og muligvis en mekanisk eller automatisk MOD som giver endnu flere muligheder for at indstille dit forbrug samt power så du får den helt optimale og designet dampoplevelse som du ønsker.

Fordelene er mange, herunder at du kan justere output Volt ved at trykke på en knap eller dreje på en skive forneden på batteriet. Med et VV Batteri har du også mulighed for at udnytte Clearomizere mere præcist i forhold til det atomizerhoved (ohm) som sidder i. En mere præcis afstemning af Volt i forhold til Ohm på Clearomizeren giver en bedre damp og længere levetid af atomizerhovedet. En generel regel, som er god at huske, er at en clearomizer/atomizerhoved med høj ohm kræver en høj volt af batteriet, og en lav ohm i clearomizeren/atomizerhovedet kræver en lav volt af batteriet.

MODS – MODS og Batterier

Har du et større behov for at batteriet skal holde lang tid på en opladning samt give mere power er det en ide at se nærmere på vores MODS. MODS fungerer med et indvendigt batteri som oftest skal tages ud og sættes i en separat oplader til netop disse batterier. 18350, 18650 og 26650 er de mest anvendte størrelser, og du skal undersøge om din oplader kan oplade disse batterier.

Kvaliteten af MOD Batterier på markedet er meget svingende, og det er derfor meget vigtigt at du køber et batteri af en vis standard og kvalitet. Det er ikke et sted hvor det kan betale sig at spare, da uoriginale batterier kan være farlige. Vi markedsfører derfor kun kvalitets batterier fra Samsung, Sony og lignende producenter, så du roligt kan handle disse hos os.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine E-Cigaret Batterier.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40