Aspire Tanke

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Du finder et bredt sortiment af e-cigaret tanke fra Aspire her på siden. Der vil være muligheder til hver en smag.

Har du for eksempel meget erfaring med vape, skal du overveje at kigge nærmere på vores mere avancerede tanke såsom Cleito EXO og Cleito 120, der begge tillader for ren smag med store røgskyer.

Har du omvendt ikke så meget erfaring med vape, kan en coil med mere modstand (ohm) være løsningen til dig. Jo mere modstand din tank understøtter (i form af de coils, man kan installere i tanken), jo mindre røg og harskhed vil du opleve.

Prøv for eksempel Aspires ET-S tank eller CE5 tanken, som er perfekte til nybegynderen, eller hvis man overvejer et rygestop.

En anden god tank til nybegynderen eller rygestoppet er Aspire Nautilus 2S tanken, der understøtter coils med op til 1,8 ohm.

Det vil give dig fornemmelse af mund-til-lunge damp (MTL) – du kan læse mere om MTL for begyndere længere nede på siden.