Vapeson

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

E-væske der smager
Her finder du e-væske i mange forskellige smagsvarianter. Vores Vapeson e-væske har generelt den eftertragtede “normale” eftersmag af tobak, og ikke den “søde” eftersmag, som kendetegner mange andre e-væsker. Når du har prøvet dig frem, kan du også eksperimentere med at blande forskellige aromaer og dermed skabe din helt personlige smagsvariant.

I sortimentet finder du både e-væske med og uden nikotin: En helt uden nikotin og fire med varierende styrke (6mg, 12mg, eller 18mg). Vil du gerne skære ned på cigaretterne og nikotinen, kan du gradvist vælge en e-væske med stadig lavere styrke, indtil du når til den nikotinfri e-væske.

Ønsker du mere information om indholdet i væskerne så se nedenfor.
Kvalitet
Vi sælger udelukkende e-væske af høj kvalitet! Kvaliteten er upåklagelig, uanset om du køber færdigblandet e-væske, aromaer eller PG/VG baser. Vi kan stå inde for indholdet i væskerne, for vores strategi er at deltage i udviklingen af e-væske. Derigennem kan vi sikre, at du modtager det indhold i den kvalitet, som du forventer. Alle e-væsker er produceret under kliniske og sterile forhold. Vi prioriterer en bedre kvalitet og accepterer dermed en lidt højere kostpris. Alligevel kan vi tilbyde et bredt sortiment af e-væske i forskellige prisklasser, og vi giver naturligvis mængderabat ved køb af større multipaks, som er meget økonomiske.
Hvad er e-væske
E-væske er betegnelsen for den væske, du hælder i din clearomizer eller cartomizer til din E-Cigaret. Det er denne e-væske, som giver smag og damp, når du bruger din e-cigaret. Denne e-væske findes både med og uden nikotin og i forskellige smagsvarianter. Vores kunder melder igen og igen, at vi har den bedste e-væske på markedet, og at det er den nemmeste måde at kvitte cigaretterne på. Hos os kan du få rådgivning om, hvilken type e-væske du skal vælge, uanset om det er en ny verden for dig eller du er erfaren bruger. Er du blevet røgfri, men savner du fornemmelsen af at ryge? Prøv vores e-væske uden nikotin men med autentisk smag som cigaretter.
Hvad indeholder min e-væske?
De fleste e-væsker er baseret på en blanding af: PG og VG, mineralsk vand, og aroma. Vapeson e-væske er 70% VG og 30% PG. VP eller vegetabilsk glycerin er et organisk stof, som bruges i fødevare- og medicinalindustrien, og er ufarligt. PG eller propylene glycol er et organisk stof, som er brugt som tilsætningsstoffer i madvarer og er godkendt af U.S. FDA.
Bland din egen e væske
Har du endnu ikke fundet en yndlingssmag til din e-væske, eller kunne du godt tænke dig, at din jordbær e-væske får et lille hint af banan? Hvis du vælger at blande din egen e-væske, kan du få præcis det resultat, du ønsker.

Hos os kan du købe alle de nødvendige ingredienser til e-væske og blande din helt egen! Faktisk behøver du kun fire ingredienser – nikotin (selvom dette naturligvis kan undværes), propylene glycol (fortyndervæske), vegetabilsk glycerol (fortyndervæske) og smagsaroma. Da ren nikotin faktisk er giftigt, er det vigtigt, at du er meget forsigtig ved håndtering af dette stof, og derfor kan det anbefales at købe nikotin, som allerede er blandet med propylene glycol. Herefter er det vigtigt, at du blander ingredienserne, så forholdet bliver helt rigtigt, for eksempel propylene glycol og glycerol i forholdet 50:50 eller 80:20. Når du har opnået den rigtige konsistens, kan du tilsætte lige præcis de smagsaromaer, du ønsker. Med 60 forskellige smagsvarianter er mulighederne næsten uendelige, og kun fantasien (og smagsløgene) sætter grænsen. Dog skal du være opmærksom på, at en selvblandet væske ikke altid har samme velbalancerede smag som en færdigproduceret e-væske, som jo er perfektioneret af eksperter.
Vælg selv din nikotinstyrke
Selvom du måske kigger på nikotinkoncentrationen i vores e-væske og tænker, at den virker højere end i normale cigaretter, så er det vigtigt at huske, at de to koncentrationer faktisk ikke kan sammenlignes. For det første skriver cigaretproducenter oftest ikke det egentlige nikotinindhold på pakken, men derimod hvor meget nikotin per cigaret, som du kan optage i kroppen. Det betyder, at hvis der på cigaretpakken står, at nikotinindholdet er 2mg, så optager du altså også 2mg nikotin i kroppen. Da kroppens optagelse af nikotin er mere effektiv fra cigaretrøg end fra e cigaret-damp, har det faktisk som resultat, at hvis du i stedet har en e cigaret med 2mg nikotin per ml, optager du oftest mindre nikotin end dette, fordi effektiviteten ikke er 100%. Derfor skal du oftest prøve dig lidt frem med hensyn til nikotinkoncentrationen i din e-væske, før du har fundet den koncentration, som passer dig bedst.

Vælger du en færdigblandet e-væske fra Vapeson kan du være sikker på, at du får højest mulige kvalitet, og at der er en perfekt balance mellem smag, konsistens og dampmængde. Vores mest populære smag er ikke overraskende tobakssmag, men hvorfor ikke prøve en lækker appelsinsmag eller forfriskende pebermynte?