Vape – alt du skal vide om vaping

Hvad er vaping?

At “vape” er at dampe på en elektronisk cigaret – også kaldet en e-cigaret.

Vape har sit udspring i den amerikanske betegnelse “vapor” og betyder damp. En “vape pen” er på den måde et udtryk, der ofte bruges om en elektronisk cigaret eller e-cigaret.

Vape bliver også brugt som udtryk om f.eks. E juice – der også kaldes E væske – som er aromaen blandet med en nikotinbase, der giver smagen i dampen.

Det er meget individuelt, hvor meget en person har brug for af mængde nikotin. Mange vælger også at dampe helt uden nikotin, da nikotin jo netop er et afhængighedsdannende stof.

Hvad består en vape pen af?

En vape pen eller e-cigaret består typisk af:

  • Et batteri
  • En tank
  • En coil (en brænder)

En coil holder typisk 2-4 uger, alt efter hvilken E væske og smag der bruges, samt e cigarettens watt styrke. Coilen er således det element, der varmer og fordamper den flydende E juice.

Du kan eventuelt læse vores guide om de bedste e-cigaretter her.

Den næste generation af vape

Den seneste generation af e-cigaretter kommer med pod systemer, hvor man kan have flere pods med forskellige smage. På denne måde undgår man bismag fra tidligere e væske og flere vapers har allerede taget ideen til sig.

Brug vape til rygestop

Flere og flere bruger deres e cigaret som en nem overgang til at holde op med at ryge. I forhold til prisen på cigaretter er e cigaret en billig løsning og mange finder det nemmere at komme af med de forskellige vaner man har med de traditionelle cigaretter.

Der vil være en lang række af mærker og modeller, som kan hjælpe dig med dit rygestop.

Hvis din e-cigaret skal være i topklasse med højt niveau af kvalitet og sikkerhed, kan du med fordel overveje disse mærker:

Du finder lækker E-juice til din vape her på shoppen.

Vaping vs smoking

Forskellen mellem smoking, altså rygning, og vaping er, at rygning afgiver nikotin ved at brænde tobak, hvilket kan forårsage rygerelaterede sygdomme, og vaping kan levere nikotin ved at opvarme en væske på en meget mindre skadelig måde.

Ved rygning er mængden af nikotin i cigaretter generelt fast, og hvor meget du får afhænger af hvordan du ryger. Ved vaping afhænger mængden af nikotin af styrken af e-væske, du vælger, og hvordan du vaper.

Velkommen til din online vape shop – køb alt du skal bruge til din vape pen / e-cigaret her

Hvis du overvejer at kvitte smøgen og bytte den ud med en e-cigaret, kan du med fordel kigge nærmere på Aspire. I begyndelsen skal du gå efter coils og tanke med høj modstand (ohm). Det vil virke mest skånsomt for din hals, der lige skal vænne sig til dampen.

Med tiden kan du købe vape udstyr med lavere modstand, der gør det muligt at få mere røg per sug. Du finder udstyr med både høj og lav modstand her hos esug.dk – din online vape shop.

Køb vape udstyr her – alt fra MODs, coils, batterier og tanke og til færdigblandet E juice såvel som aroma baser og selvblander tilbehør.

Har du spørgsmål, er vi hos esug.dk vape shop naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.