En el cigaret er et sundere alternativ til tobakscigaretterne. Med en el cigaret simulerer du rygeoplevelsen men undgår samtidig det skadelige indhold af tjære, kuldioxid, arsenik, bly, cyanid, salpeter, formaldehyd, benzen, polonium-210, radon, DDT og acetone, som findes i almindelig tobak.

En el cigaret udskiller ikke røg, kun damp og du kan vælge e-væsker i mange smagsvarianter – med eller uden nikotin. Se vores mange varianter og bestil direkte her på siden.

En el cigaret indeholder ingen kræftfremkaldende stoffer, og da de heller ikke indeholder tobak udsætter du ikke dine omgivelser for passiv rygning. Du kan altså ryge på din el cigaret inden døre uden dårlig samvittighed og grim tobakslugt. El cigaretter er samtidig ikke omfattet af rygeloven og kan derfor nydes de fleste steder, hvor der normalt er rygeforbud. Få smagen af tobak uden at du skal ud i kulden midt i cafébesøget.

Hvordan fungerer min el cigaret?

Din el cigaret skal bruge et batteri, en atomizer/clearomizer og et mundstykke samt væske. Batteriet overfører strøm til atomizeren og den opvarmer væsken. Dampen opleves og ligner lidt almindelig røg. Du kan købe batterierne i flere størrelser og farver, og de oplades nemt med opladeren, som du får med.

Skal du også prøve el cigaret?

• El cigaretten er 70% billigere end almindelige tobakscigaretter

• Du undgår ubehagelig lugt og misfarvning – både ved dig selv og i dit hjem

• Du har samme følelse af at inhalere og ryge

• Du kan selv tilpasse nikotinstyrken og trappe løbende ned

• Du kan vælge mellem mange smagsvarianter til din e-juice. Eller hvad med at blande din egen og skabe din egen personlige favorit?

• Du bestiller nemt og bekvemt online

• Når vi har registreret din betaling sender vi dine varer inden for 24 timer