Din kurv er tom

E juice / e væske til elektroniske cigaretter

Køb e juice med nikotin eller uden. Du bestemmer selv styrken og kan vælge en væske med den smag du ønsker. Vil du gerne trappe ned, kan du i dit eget tempo vælge en e væske med lavere styrke. Er du en ny "damper", så kan du med fordel læse om os og hvad en ecigaret egentlig er.

ACID by Nasty

Big Era - Fresh Line

Candy King

Capella e-Liquid Kits

Copsa eVæske Kits

Crafted eVæske Kit

EGOIST eVæske Kits

EGOIST Angel e-Liquid Kits

ePuff e-Liquid - 10 ml.

ePuff e-Liquid Kits - 30 ml.

ePuff e-Liquid Kits - 100ml.

Fogg Off Juice

I VG e-Liquid Just Jam

Just Juice E Liquid

KILO E-Liquids

Fizzy by Mohawk & Co.

Nasty Juice

Riot Squad e-Juice

Selected eVæske Kits

Solar Juice

Sundbygaard eVæske

T-Juice eVæske Kits

Team 120 E-Væske

Vampire Vape - Koncept XIX

Vampire Vape - Shortz 

E-Juice af bedste kvalitet

Vi sælger kun e juice af høj kvalitet. Alle væsker er produceret under kliniske og sterile forhold. Vi deltager selv i udviklingen af e-væskerne og sikrer dermed kvalitet og smag. Derfor prioriterer vi faktisk en dyrere kostpris, når kvaliteten er så meget bedre.

 

Hvilken e væske skal du vælge?

Skal du bruge væske til din elektroniske cigaret så er der flere overvejelser du skal gøre dig:

- Valg af nikotin styrke
- Valg af VG/PG indhold
- Færdigblandet e cigaret væske med nikotin og uden nikotin
- Aroma til bland selv væske
- eVæske kits hvor aroma og nikotin basen leveres i hver sine beholdere
 

Valg af nikotin styrke til din e cigaret væske:

Du kan købe væske med nikotin i følgende styrker: 

0 mg = Ingen nikotin indhold
3 mg = Ultra light
6 mg = light
12 mg = normal
18 mg = stærk

Ovenstående betyder at f.eks. at 1 ml. 12 mg. væske med nikotin indeholder 12 milligram ren nikotin eller 0,012g nikotin.

Hvilke nikotin styrker der er tilgængelige afhænger af sortimentet. Når du skal vælge nikotin indhold er det vigtigt, at du tænker på det e cigaret udstyr du har købt. Har e cigaret butikken anbefalet dig at købe udstyr der giver meget damp, så skal du vælge væske med nikotin, hvor nikotin indholdet er lavt. Dvs. typisk med 3 eller 6 mg. nikotin indhold. Årsagen er, at jo mere damp din e cigaret giver, des hurtigere optager du nikotinen fra din e juice. Vælger du for højt nikotin indhold risikerer du at få nikotin chok. Så pas må med det!!!

Valg af VG/PG indhold i din e cigaret væske

Væsker til elektroniske cigaretter består af 3 primære ingredienser.

- VG (vegetabilsk glycerin): Vegetabilsk glycerin giver mere damp og giver samtidig en lille smule sødme til din e cigaret e juice. Vegetabilsk glycerin giver også din væske en tykkere konsistens. De mest populære færdige evæsker har et high VG indhold. Det er f.eks. Space Jam, Decadent Vapours, Quarks Juice og Element ELiquid.

- PG (propylene glycol): Aroma molekylerne i din væske binder sig til propylen glycolen, og derfor er stoffet med at fremhæve smagen i din e cigaret væske. PG tilfører også din væske halskrads. Ca. 10% af befolkningen er i mere eller mindre omfang overfølsom overfor PG, så hvis du oplever halskrads eller hoste ved dampning, så skal du vælge en væske til din elektroniske cigaret med et lavt indhold af PG. Dvs. mindre end 50% PG indhold. Ofte er det de væsker der kaldes for premium væsker.

- VGPG Base: Eller også bare kaldet for nikotin base er et andet navn for blandingen af glycering VG, PG og nikotinstyrke. Vera Cura i Danmark producerer vgpg base.

Aroma: Aroma til e væske er almindelige aromaer, som også bruges generelt i fødevare industrien. Aroma må dog ikke dampes rent! Aroma skal blandes med PG og VG for at du får en væske der kan dampes. Typisk anbefales at indholdet af aroma skal være mellem 10% og 20%.

Færdigblandet e cigaret væske med nikotin og uden nikotin

Vi tilbyder de bedste væsker i flasker á 10 ml. Når væsken er med nikotin, er vi begrænset af lovgivningen til at volumen i flasken ikke overstiger 10 ml. Du kan dem  både på vores webshop og i butikkerne i Odense, Århus og Hvidovre. Vi har altid billig e væske på tilbud, ligesom der er smagsbar i alle vore butikker. Smagsbaren er naturligvis gratis. Så besøg vores e cigaret butik og find dine kommende yndlings væsker. I vores e cigaret butik får du også vedledning om PG, VG og aroma i de forskellige væsker. Ejuicer med nikotin laves i mange spændende smagsvarianter. F.eks. Custard, Red Energy (Red Bull), The Pineapple, The Strawberry Milkshake, Ginger Secret, Ice Cream og mange mange flere...(Strawberry Milkshake er én af mine personlige favoritter).
 

E væske aroma til bland selv e cigaret væske

Er du selvblander ? Bland selv e væske er også en mulighed for at designe din helt egen damp oplevelse. Esug.dk tilbyder køb af PG, VG og aroma, så du kan blive mester i bland selv. Du vil få den bedste e væske, som du kan forære væk til dine venner for inspiration!! Med bland selv væske kan du selv bestemme PG, VG og aroma indhold i hver af dine blandinger. Du kan endda komme flere forskellige aroma i din e juice, så den f.eks. får undertoner af mint, får en cremet smag eller måske et hint af brændt karamel. Mulighederne for at du kan lege med forskellige aromaer er uendelige...Kun fantasien sætter grænser...Så derfor prøv at blive selvbland af e væske. Med bland selv væske sparer du i øvrigt penge så derfor endnu en grund til at komme igang.
 

E Væske kits hvor aroma og nikotin væsken leveres i hver sine beholdere

I Danmark har man valgt et meget højt afgiftsniveau på færdigblandet væske til elektroniske cigaretter. Det kan vi kun beklage. For at vi kan tilbyde et billigt alternativ, har vi sammensat nogle væske kits, som er en MEGET nem måde at blive selvblander på. Med væske kits får du nemlig alle ingredienser (aroma, PG, VG) i afmålt volumen med den nikotin styrke din væske skal have. Det eneste du så skal gøre er, at blande alle ingredienserne i den medfølgende beholder, og ryste den. Vi kalder det for shake and vape. Det er bland selv, så ALLE kan være med!! Du skal dog være opmærksom på, at din bland selv væske gerne må modne nogle dage før du damper den. Når du modner din væske, så udvikler aromaen i væsken sig, og den kommer til at smage af meget mere. Ønsker du billige væske kits anbefaler vi vores epuff eVæske Kits. Vil du købe en større mængde VGPG Base så har vi lavet nogle færdige base kit (evæske med nikotin uden aroma). Du bestiller base kit her.

 

E juice med smag af tobak

ePuff væskerne har generelt en eftersmag af "normal" tobakssmag, og ikke den "søde" eftersmag, som mange andre væsker har. Vi anbefaler, at du selv prøver at blande forskellige varianter og finde din egen yndlingssmag - f.eks. Menthol med lidt Tobak eller Camel og vanilje. Der er forskellige smagsvarianter af færdige tobaksvæsker der er klar til at dampe. Naturligvis har vi et stort udvalg indenfor smagen af tobak og f.eks. kan nævnes bright tobacco, PR Tobacco (Prince smag), RY4 Tobak og Red USA Mix (Marlboro) eller bare USA Mix. Alle er kvalitets ejuice med dejlige smag.  

Ingredienser i vores e juice

E-cigaretter indeholder aromastoffer, propylenglucol og eventuelt nikotin. Propylenglycol er en tyktflydende væske, som omdannes i kroppen til eddikesyre og pyrodruesyre. Propylenglycol er harmløst og benyttes i fødevareindustrien som emulgator i fødevarer, som frostvæske og som opløsningsmiddel for tilsætningsstoffer og aromastoffer.

Propylene glycol > 65 %
Vand < 10 %
Glycerol < 20 %
Smags essens < 5 %
Olie fra tobak blade < 5 %
Nikotin (fra tobak blade) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone(gamma) < 1 %

Hvad er e juice egentlig?

E juice består hovedsageligt af tre ting: Smagsaroma, fortynder og eventuelt nikotin. Smagsaromaen varierer naturligvis med hver smagsvariant, mens fortynderen oftest består af propylene glycol, glycerol og vand. Propylene glycol er faktisk en af hovedingredienserne i vores væsker og er med til at fortynde væsken til den rigtige konsistens, og samtidig hjælper stoffet med at fremhæve smagsnuancerne, når du damper den. En anden vigtig ingrediens er glycerol, som bruges i utallige farmaceutiske produkter. Glycerol forbedrer dannelsen af vanddamp og giver samtidig en lille smule sødme. Vi bruger udelukkende ingredienser af højeste kvalitet, og ved selv at blande din egen væske kan du få et resultat, som lever fuldstændig op til dine behov.

Kom af med din nikotinafhængighed

En af de største fordele ved elektroniske cigaretter er, at du kan variere nikotinkoncentrationen i din e juice. Hvis du er vant til at ryge meget stærke cigaretter, kan du for eksempel starte med den højeste koncentration af nikotin; nemlig 18mg nikotin per ml. Når du så føler, at du er klar til at trappe ned, kan du vælge for eksempel 12mg nikotin/ml – du behøver altså ikke skære ned på hyppigheden af din dampning, men blot på nikotin mængden. Dermed kan du skille dig af med nikotinafhængigheden uden at sige farvel til at dampe. Hos os kan du få fem forskellige nikotinstyrker:

• 0mg nikotin/ml
• 3mg nikotin/ml (ultra light)
• 6mg nikotin/ml (light)
• 12mg nikotin/ml (normal)
• 18mg nikotin/ml (stærk) 

Vape Juice

Kært barn har mange navne. Væske til e cigaretter kaldes mange forskellige ting. F.eks. Vape Juice, e væske, e liquid, e Juice 

Kom igang - køb billig ejuice...

Opret bruger på esug.dk eller få ny adgangskode hvis du har glemt adgangskode. Så er du klar til at købe juice med nikotin!! Naturligvis går vi ud fra du har fået købt et lækkert ecigaret kit. Måske et kit fra iSmoka eLeaf eller en Joyetech eGo med et eGo batteri. Eller måske den nyere Joyetech eGo AIO modeller med drip tip, eller en af de mere avancerede modeller med rebuildable tanke. Husk også at købe selvblander tilbehør når du har køb ejuice.

 

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne