» E Juice

E juice / e væske til elektroniske cigaretter

Køb e juice med nikotin eller uden. Du styrer selv styrken og kan vælge en væske med smag som almindelig tobak. Vil du gerne trappe ned, kan du i dit eget tempo vælge en e væske med lavere styrke. 

 epuff basic e-væske epuff basic e-væske
Copsa E-Væske - My Juice by Copsa           Billede: 1312
 Billede: 1313

      Premium eVæske 0 mg. 

Billede: 1314

 Billede: 1315

Billede: 1316

E-Juice af bedste kvalitet

Vi sælger kun e juice af høj kvalitet. Alle væsker er produceret under kliniske og sterile forhold. Vi deltager selv i udviklingen af e-væsker og sikrer dermed kvalitet og smag. Derfor prioriterer vi faktisk en dyrere kostpris, når kvaliteten er så meget bedre.

 

Hvilken e væske skal du vælge?

Skal du bruge væske til din elektroniske cigaret så er der flere overvejelser du skal gøre dig:

- Valg af nikotin styrke til din væske
- Valg af VG/PG indhold i din væske
- Færdigblandet e cigaret væske med nikotin og uden nikotin
- Aroma til bland selv væske
- eVæske kits hvor aroma og nikotin væsken leveres i hver sine beholdere
 

Valg af nikotin styrke til din e cigaret væske:

Du kan købe e væske med nikotin i følgende styrker: 

0 mg = Ingen nikotin indhold
3 mg = Ultra light
6 mg = light
12 mg = normal
18 mg = stærk

Ovenstående betyder at f.eks. at 1 ml. 12 mg. væske med nikotin indeholder 12 milligram ren nikotin eller 0,012g nikotin.

Hvilke nikotin styrker der er tilgængelige afhænger af sortimentet. Når du skal vælge nikotin indhold i din væske er det vigtigt, at du tænker på det e cigaret udstyr du har købt. Har e cigaret butikken anbefalet dig at købe noget der giver meget damp, så skal du vælge væske med nikotin, hvor nikotin indholdet er lavt. Dvs. typisk væske med 3 eller 6 mg. nikotin indhold. Årsagen er, at jo mere damp din e cigaret giver, des hurtigere optager du nikotinen fra din e juice. Vælger du for højt nikotin indhold i din væske risikerer du at få nikotin chok. Så pas må hvis din væske med nikotin har for højt nikotin indhold!!!

Valg af VG/PG indhold i din e cigaret væske

Væske til elektroniske cigaretter består af 3 primære ingredienser.

- VG (vegetabilsk glycerol): Vegetabilsk glycerol giver mere damp og giver samtidig en lille smule sødme til din e cigaret e juice. Vegetabilsk glycerol giver også din væske en tykkere konsistens.

- PG (propylene glycol): Aroma molekylerne i din væske binder sig til propylen glycolen, og derfor er stoffet med at fremhæve smagen i din e cigaret væske. PG tilfører også din væske halskrads. Ca. 10% af befolkningen er i mere eller mindre omfang overfølsom overfor PG væske, så hvis du oplever halskrads eller hoste ved dampning af din væske, så skal du vælge en væske til din elektroniske cigaret med et lavt indhold af PG. Dvs. mindre end 50% PG indhold i din væske. Ofte er det de væsker der kaldes for premium e væske.

Aroma: Aroma til e væske er almindelige aromaer, som også bruges generelt i fødevare industrien. Aroma må dog ikke dampes rent! Aroma skal blandes med PG og VG for at du får en væske der kan dampes. Typisk anbefales at indholdet af aroma i din væske skal være mellem 10% og 20%.

Færdigblandet e cigaret væske med nikotin og uden nikotin

Vi tilbyder den bedste væske i flasker á 10 ml. Når væsken er med nikotin er vi begrænset af lovgivningen til at volumen i flasken ikke overstiger 10 ml. Du kan købe væske både på vores webshop og købe væske i butik i Odense, Århus og Hvidovre. Vi har altid billig e væske på tilbud, ligesom der er e væske smagsbar i alle vore butikker. Smagsbaren er naturligvis gratis. Så besøg vores e cigaret butik og find dine kommende yndlings væsker. I vores e cigaret butik får du også vedledning om PG, VG og aroma i de forskellige væsker. 
 

E væske aroma til bland selv e cigaret væske

Er du selvblander ? Bland selv e væske er også en mulighed for at designe din helt egen væske. Esug.dk til byder køb PG, VG og aroma, så du kan blive mester i bland selv væske. Du vil få den bedste væske, som du kan forære væk til dine venner for inspiration!! Med bland selv væske kan du selv bestemme PG, VG og aroma indhold i hver af dine væsker. Du kan endda komme flere forskellige aroma i din e juice, så den f.eks. får undertoner af mint, får en cremet smag eller måske et hint af brændt karamel. Mulighederne for at du kan lege med forskellige aromaer i din e juice er uendelige...Kun fantasien sætter grænser...Så derfor prøv at blive selvbland af e væske. Med bland selv væske sparer du i øvrigt penge så derfor får du også en billig e væske.
 

E Væske kits hvor aroma og nikotin væsken leveres i hver sine beholdere

I Danmark har man valgt et meget højt afgiftsniveau på færdigblandet væske til elektroniske cigaretter. Det kan vi kun beklage. For at vi kan tilbyde billig væske, har vi sammensat e væske kits, som er en MEGET nem måde at blive selvblander på. Med væske kits får du nemlig alle ingredienser (aroma, PG, VG) i afmålt volumen med den nikotin styrke din væske skal have. Det eneste du så skal gøre er, at blande alle ingredienserne i den medfølgende beholder, og ryste den. Vi kalder det for shake and vape. Det er bland selv, så ALLE kan være med!! Du skal dog være opmærksom på, at din bland selv væske gerne må modne nogle dage før du damper den. Når du modner din e juice, så udvikler aromaen i væsken sig, og den kommer til at smage af meget mere. Ønsker du billig e væske anbefaler vi vores epuff e væske kit.  

 

E juice med smag af tobak

Vores e juice væsker har generelt en eftersmag af "normal" tobakssmag, og ikke den "søde" eftersmag, som mange andre væsker har. Vi anbefaler, at du selv prøver at blande forskellige varianter og finde din egen yndlingssmag - f.eks. Menthol med lidt Tobak eller Camel og vanilje.

Ingredienser i vores e juice

E-cigaretter indeholder aromastoffer, propylenglucol og eventuelt nikotin. Propylenglycol er en tyktflydende væske, som omdannes i kroppen til eddikesyre og pyrodruesyre. Propylenglycol er harmløst og benyttes i fødevareindustrien som emulgator i fødevarer, som frostvæske og som opløsningsmiddel for tilsætningsstoffer og aromastoffer.

Propylene glycol > 65 %
Vand < 10 %
Glycerol < 20 %
Smags essens < 5 %
Olie fra tobak blade < 5 %
Nikotin (fra tobak blade) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone(gamma) < 1 %

Hvad er e juice egentlig?

E juice består hovedsageligt af tre ting: Smagsaroma, fortynder og eventuelt nikotin. Smagsaromaen varierer naturligvis med hver smagsvariant, mens fortynderen oftest består af propylene glycol, glycerol og vand. Propylene glycol er faktisk en af hovedingredienserne i vores e juice og er med til at fortynde vores e juice til den rigtige konsistens, og samtidig hjælper stoffet med at fremhæve smagsnuancerne, når du damper væsken. En anden vigtig ingrediens i vores e juice er glycerol, som bruges i utallige farmaceutiske produkter. Glycerol forbedrer dannelsen af vanddamp og giver samtidig en lille smule sødme til din e juice. Vi bruger udelukkende ingredienser af højeste kvalitet, og ved selv at blande din egen e juice kan du få et resultat, som lever fuldstændig op til dine behov.

Du har måske hørt rygter om, at e juice indeholder stoffet diacetyl, som ved inhalering er blevet associeret med lungesygdommen bronchiolitis obliterans. Da vi fremstiller vores egen e juice kan vi heldigvis garantere, at dette stof ikke findes i vores e juice, og du kan dermed trygt dampe løs uden at være bange for disse skadelige bivirkninger. Netop fordi vi selv fremstiller vores e juice, er vi 100% klar over, hvilke indholdsstoffer vi putter i, samtidig med at vi har fuld kontrol over både smag og konsistens.

Kom af med din nikotinafhængighed

En af de største fordele ved elektroniske cigaretter er, at du kan variere nikotinkoncentrationen i din e juice. Hvis du er vant til at ryge meget stærke cigaretter, kan du for eksempel starte med den højeste koncentration af nikotin; nemlig 18mg nikotin per ml. Når du så føler, at du er klar til at trappe ned, kan du vælge e juice med for eksempel 12mg nikotin/ml – du behøver altså ikke skære ned på hyppigheden af din rygning, men blot på cigaretternes styrke. Dermed kan du skille dig af med nikotinafhængigheden uden at sige farvel til rygevanen. Hos os kan du få fem forskellige varianter af e juice, hvad angår nikotinstyrke:

• 0mg nikotin/ml
• 3mg nikotin/ml (ultra light)
• 6mg nikotin/ml (light)
• 12mg nikotin/ml (normal)
• 18mg nikotin/ml (stærk)

 

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

2225 6940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.

Log ind og opsæt quick checkout

Trustpilot esug.dk

Facebook esug.dk

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Spareguide til e cigaretter