Charlie Noble

Fremvisning af sortiment:
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Jeg anmoder hermed om at få fremvist billeder af produkterne
Pris
DKK0DKK1000
Kategori
Vælg en kategori
Kapacitet
Farve

Products not found

Charlie Noble er en “det”, ikke en “han”. En britisk kaptajn for handelsskibe, Charles Noble, siges at være ansvarlig for oprindelsen omkring 1850 af dette kaldenavn for kabyssens røg stabel. Det ser ud til, at kaptajn Noble, der opdagede, at stakken på hans skibs kombi var lavet af kobber, beordrede, at den skulle holdes lys. Skibets besætning begyndte derefter at henvise til stakken som “Charley Noble.”

For de landkrabber, der måske ikke ved det, er “skibets” kombi køkkenet. Når der kommer damp ud af Charlie Noble, ved besætningen, at nogen laver mad. Charlie Noble-linjen er endnu et juice-tilbud fra vores erfarne mixologer. Besætningen hos Charlie Noble E-Liquid Trading Company har arbejdet i vapingindustrien siden 2011 med Vape Dojo, og både Vape Dojo og Charlie Noble ejes af det samme moderselskab. Charlie Noble er fremstillet i vores laboratoriemiljø og produceres ved hjælp af den højeste kvalitet PG, VG, smagsstoffer og nikotin ved brug af cGMP-praksis. Vi tror på, at du vil smage forskellen.