» Tanke - Coils - RDA » Tanke

Tanke

Til dit E Cigaret batteri har vi naturligvis mange forskellige clearomizere der passer på. Det er clearomizeren du fylder væsken på, og som producerer dampen og giver dig hele oplevelsen af at ryge. Vi anbefaler generelt clearomizere, hvor atomizerhovedet sidder i bunden.

Vi kalder dem for Clearomizer med bundbrænder. Det centrale ved denne type clearomizer er, at atomizerhovedet er placeret i bunden af clearomizeren.  Et atomizerhoved har udvendig nogle meget korte væger lavet af silika materiale. Disse væger transporterer e-væsken ind til brænderen, som er inde i atomizerhovedet.

Mærke:ePuff

ePuff Vape Band

DKK 10,00DKK 10,00
Varenummer:83
Antal
Vælg variant:
Mærke:Aspire

Aspire Nautilus AIO POD

DKK 49,00DKK 49,00
Varenummer:432
Antal
Vælg variant:
Mærke:Aspire

Aspire Nautilus Glass Tank

DKK 49,00DKK 49,00
Varenummer:496
Antal
Mærke:Aspire

Aspire Nautilus Mini Rustfri Tank

DKK 49,00DKK 49,00
Varenummer:200
Antal
Mærke:Aspire

Aspire ET-S BVC Glas Clearomizer

DKK 55,00DKK 55,00
Varenummer:443
Antal
Vælg variant:
Mærke:Aspire

Aspire K1 Clearomizer - 1.5 ml

DKK 65,00DKK 65,00
Varenummer:558
Antal
Mærke:Aspire

Aspire K1 Plus Tank - 1.9 ml

DKK 75,00DKK 75,00
Varenummer:384
Antal
Mærke:Aspire

Aspire K3 BVC Tank - 2 ml

DKK 75,00DKK 75,00
Varenummer:446
Antal
Vælg variant:
Mærke:Innokin

Innokin Zlide MTL Tank - 2 ml

DKK 169,00DKK 169,00
Varenummer:564
Antal
Vælg variant:
Mærke:Aspire

ASPIRE Nautilus Glas/ Metal Tank

DKK 189,00DKK 89,00DKK 189,00
Varenummer:186
Antal
Vælg variant:
Mærke:Aspire

Aspire Tigon Tank - 2 ml

DKK 239,00DKK 239,00
Varenummer:421
Antal
Vælg variant:

Hvad er en tank?

Brænderen/coil'en er typisk lavet af kanthal tråd, som er viklet rundt om bomuld et antal gange. Antal viklinger og tykkelse af kanthal tråden bestemmer ohm modstanden i brænderen / atomizerhovedet.

Når atomizerhovedet / brænderen med vægerne sidder i bunden af clearomizerens væskebeholder, i stedet for i toppen, er du pga. tyngdekraften sikker på, at der altid er væske omkring vægerne, og du derfor slipper for at vippe med din væskebeholder for at tilføre væske til vægerne, og undgå de såkaldte ”dry hits”.

Atomizerhovedet i en clearomizer med bundrænder kan udskiftes. Dermed skal du ikke købe en helt ny clearomizer, når atomizerhovedet begynder at give dårlig smag eller slet ikke virker. Så derfor sælger vi også de løse atomizerhoveder / bundbrændere enkeltvis eller i 5 stk. Blister pakker, hvor du sparer 20%, når du køber 5 stk. Eller sagt på en anden måde køb 5 stk. brændere og betal kun for 4 !!

Vedligehold din tank.

Et brænder / atomizerhoved holder normalt 1- 2 uger ved et normalt forbrug. Damper du meget er det mindre, og damper du mere er det længere. Så du vil kunne opleve at nogle brændere endda kan holde i måske 4 uger, men også være uheldig, at den kun holder i 3 dage. Et atomizerhoved er en forbrugsvare, og der er derfor ikke garanti på varen.

Du kan sammenligne et atomizerhoved med det at ryge pibe. For en pibe skal jo renses ind i mellem, for at man ikke får pibesovs i munden, og for at fjerne gamle tobaksrester, som ikke smager godt. Principielt er det det samme med et atomizerhoved.

Når der er løbet en vis mængde e-væske igennem brænderen, så begynder den at smage dårligt / brændt eller holder helt op med at virke. Det er så tidspunktet, hvor du skifter den.

Hvis den smager brændt, kan det dog godt bare skyldes at de små væger, der sidder uden på clearomizeren, og transporterer væsken ind til brænderhovedet, ikke længere er gode nok til at transportere denne væske. Og kommer der ikke væske nok til brænderen, så vil det begynde at smage brændt, fordi det så er selve vattet i brænderen der brændes af og ikke væsken der fordampes, når du trykker på batteriets knap, og brænderen bliver glødende.

Du kan så prøve at rense atomizeren ved at rense den i vand eller alkohol natten over, og derefter lade den tørre et døgns tid.

Atomizerhoveder / Coils kan købes med forskellig ohm modstand. Jo lavere ohm modstand des mere damp vil der blive produceret.

Forskellig ohm modstand opnår man ved at ændre på antal viklinger i brænderen og ved valg af forskellig tykkelse af kanthal tråden. Men jo lavere ohm des mere vil du også belaste din brænder, og derfor vil den tekniske levetid for din brænder derfor blive kortere jo lavere ohm modstand denne har.

Ligeledes vil du opleve at smagen af e-væsken også influeres af hvilken ohm modstand du har i dit atomizerhoved / brænder. På selve atomizerhovedet vil der ofte være en laser gravering med ohm modstand i brænderen.

Skift atomizerhovedet / coil'en i en tank.

Atomizerhovedet / coil'en i clearomizeren skiftes ved, at skrue bunden af clearomizeren. På selve bunden af clearomizeren er atomizeren skruet fast i et gevind. Så skru atomizerhovdet løs og erstat det med et nyt. Skru herefter bunden på clearomizeren igen.

Der er mange forskellige producenter af clearomizere med bundbrændere. Hvilken skal man så vælge? Det kan jo være en svær beslutning da de alle løser samme formål, nemlig at fordampe noget e-væske til damp.

Vores råd at ganske simpelt at prøve nogle forskellige, da producenterne bruger forskellig teknologi, og nogle atomizerhoveder / bundbrændere give kold damp og andre giver varm damp, og smagen jo også er forskellig fra brænder til brænder, da det har betydning hvordan brænderen er viklet og om den f.eks. er placeret vandret eller lodret.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine tanke.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 2225 6940
 

 

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.

Log ind og opsæt quick checkout

Trustpilot esug.dk

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne