Din kurv er tom

SMOK e cigaret

SMOK Clearomizere Smok MODs
Billede: 1401 Billede: 1404

SMOK eller SMOKtech er etableret i 2010, og er i dag markedsleder inden for elektroniske cigaretter / e cigaretter. SMOK er dedikeret til at skabe nye damp oplevelser for deres kunder. Det gør SMOK ved kontinuerligt at have fokus på udvikling af teknologien indenfor e cigaretter, og samtidig sikre at produkterne har høj kvalitet og sikkerhed under brug. Så hvis du overvejer et rygestop eller opgradering af dit dampudstyr, kan en SMOK e cigaret derfor være et godt valg.

SMOK har f.eks. deres populære XCube  II, Alien kit, eller AL85 kit, hvis det skal være til den erfarne bruger. Hvis det ikke må fylde i lommen og være nemt at have med, kan SMOK V8 stick være et glimrende alternativ. Og er du på udkig efter et af de mindste boksmods på markedet kan SMOK Qbox være et interessant produkt for dig.
Vil du gerne have mere power kan et SMOK G150 kit være det rigtige valg grundet en stor batterikapacitet på hele 4200 mah. Eller det seneste power monster SMOK GX 2/4 Kit, hvor du får en Big Baby Beast tank med som kan levere helt op til 350 watt. Uanset hvordan du planlægger dit rygestop, eller ønsker at opgradere din eksisterende e-cigaret er SMOK et solidt valg.


Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne