Din kurv er tom

Returvarer

Retur og Fortrydelsesret.

Esug yder 14 dages fuld fortrydelsesret, betinget af at varen er ubrugt og ikke har være taget i brug. Er varen plomberet må plomberingen ikke være brudt.

Hvis fortrydelsesretten udnyttes og varen skal returneres, kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand, som da du modtog den. Dvs. bl.a. i original emballage. Er varen forsynet med et segl, må dette ikke brydes, såfremt du ønsker at benytte dig af returretten. Dette sikrer at du altid modtager nye og ubrugte varer fra Esug med mindre andet er påført varens tekst. Ombytning eller reparation medfører ikke fornyet eller forlænget reklamationsperiode.

Fortryder du købet, skal du returnere varen til Esug senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Du kan returnere varen ved at sende den som pakkepost. Sender du varen pr. efterkrav, eller anden måde hvor modtager skal betale, vil den blive nægtet modtaget og købet vil blive betragtet som fuldgyldigt.

Der er ingen returret på varer fremstillet, fremskaffet eller tilpasset specielt på din foranledning, så som varer der ikke normalt forhandles af Esug. men skaffes hjem til den enkelte kunde.

Bemærk venligst at e-væsker ikke modtages retur, da vi ikke vil risikere at sende e-væsker ud til nye kunder, som har haft mulighed for at være blevet opbevaret forkert eller have ændret indhold. Dette er nødvendigt for altid at kunne garantere e-væskernes indhold og nikotin styrke for vore kunder.

Har du behov for at reklamere på en vare, SKAL du bruge produktets serienummer. Står på æsken. Har du IKKE produktets serienummer kan en reklamation IKKE godkendes.

Såfremt det er muligt, refunderes varebeløbet via bankoverførsel. Beløbet returneres, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til vores retur betingelser. Dette tager normalt et par dage.


Skriv en mail til mail@esug.dk, inden du fremsender returvarer. Så hører du fra os vedr. adressen.

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne