Din kurv er tom

E-Cigaretter Odense

Ja... så har vi åbnet dørene i Odense City, til vores første butik esug.dk
Her sælger vi alt indenfor for e-cigaretter og væsker af høj kvalitet, og det samme brede udvalg som på vores webshop.

Hvis du bor på fyn eller i nærheden af Odense, kan det varmt anbefales at kigge ind i vores nye e-cigaret butik, og hilse på os :-)
Her kan vi vejlede jer i brugen, påfyldning af din/jeres e-cigaretter, eller henvise jer til vores smagsbar af ca. 100 forskellige væsker, som selvfølgelig er gratis, da det ligeledes er vigtigt for os og vores kunder at du/i kommer hjem med den rigtige smag.

ADRESSE:
Kongensgade 52 st.th
5000 odense C

Telefon: 25 78 01 40

Butikken er lukket. Så du skal bestille dine varer på esug.dk

 

Billede: 887 

E-Cigaret Butik Odense - Find E-Cigaret butikken

Billede: 873

Klik på kortet for at gå til vejviseren.

Køb E-Cigaretter i butikken i Odense og oplev den STØRSTE SMAGSBAR

Kig ind i butikken, og oplev vores smagsbar. Smagsbaren tilbyder alt lige fra den søde eller stærke tobaksmag, eller til den søde tand hvor du kan forkæle dig selv, med alt fra vanilje, jordbær, kaffe, kiwi og mange flere.

For den lidt mere kræsne bruger af e-cigaretter har vi forskellige premium væsker som er nogen fantastiske produkter og et "must try" for dem som endnu ikke har prøvet disse.

Er du mere bland selv typen, der kan vi ligeledes tilbyde pg/vg væsker samt mange forskellige aromaer. Vi har nåleflasker og sprøjter til at fylde dine e cigaretter op med e-væske.

Billede: 871

Ecigaretter - Et bredt sortiment i butikken i Odense

Vi lancerer ligeledes et bredt sortiment i E-batterier, clearomizere, Mods, samt alt tilbehør til Mods. Vi tilbyder også startsæt, i disse startsæt medfølger 2 batterier 2 clearomizer samt oplader. Har man mod til det, kan man også bygge sin helt egen personlige E-cigaret. Vi har flere forskellige slags batterier i en masse farver og styrker dvs at vi har batterier fra 650 mHa til 2200 mHa. mAh står for milliampere time. Det angiver hvor meget strømindhold cigaretten har. Alle vores produkter i butikken er CE-godkendt.

Du kan ligeledes vælge iblandt en masse farver på clearomizere, så at det passer lige netop til dig. Er du piberyger kan du Hos os også købe en elektronisk pibe og dermed få samme fornemmelse, som du har ved at holde en almindelig pibe i hånden. Til de mere rutinerede er vi også Mods og RBA (rebuildable) tanke.

Vores butik rummer godt humør, og nogle dejlige siddepladser, hvor man kan sidde i fred og ro, og finde frem til evt. den e-væske man ønsker, og er man til en lille kop kaffe kan dette købes i butikken også.

Kvit cigarettere og start op på din e-cigaret...Kom ind i butikken og lad os guide dig igennem vores store udvalg :-)

I butikken får vi hele tiden nye og forbedrede varer, både indenfor e-væsker, clearomizer,batterier og mods og vi holder os opdateret i brugen af disse.  På vores facebook side annonceres der ligeledes med nye produkter samt, hvilke nye e-væsker vi begynder at lancere, og der vises hvilke produkter der passer bedst sammen.

Vores kunder skal have en rigtig god oplevelse ved at handle e-Cigaretter hos os, så kig ind i butikken.

Der er en hel del af vores produkter i butikken som er klar gjort så man kan afprøve inden man beslutter sig for at købe, også en del af vores MODS er klar gjort så man også kan afprøve sådan en.
vores vision spinner II har Variabelt Volt batteri det har et indstillingshjul til Volten Dvs. man kan dreje (spinne) i bunden, den har Variabel Volt fra 3.3 - 4.8V.

Vores Istick batteri kan du få i 20 w lækkert kompakt box MOD fra ISmoka og med en Aspire mini Nautilus bliver det til et fantastisk damper produkt. og i 30 w anbefaler vi større atomizers:
 - Aspire Nautilus
 - ISmoka Lemo RBA
 - ISmoka Lemo Drop RBA
 - ISmoka Melo RBA

Til vores E-Cigaret MODs skal man huske at tilkøbe batteri/batterier samt oplader hvis man ikke har sådan en.
Til vores Dripper kan man også købe cotton og kanthal tråd i str.
0,16 mm er 34 gauge
0,20 mm er 32 gauge
0,30 mm er 28 gauge
0,40 mm er 26 gauge
0,50 mm er 24 gauge

ligeledes twistet tråd i str.
0,30 mm er 28 gauge
0,40 mm er 26 gauge

esug.dk Odense har også sin helt egen Facebookside

Gå ind og støt os ved at LIKE og DELE vores opslag og siden generelt, og følg med i butikkens events, konkurrencer, rabatter osv. Vi forsøger at skabe den bedste atmosfære for såvel nybegyndere såvel som den kræsne damper.

Billede: 874 

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne