Din kurv er tom

Om os

Esug.dk er én af pionererne indenfor e-cigaretter i Danmark. Faktisk var vi en af de første webshops på det danske marked dengang vi lancerede vores webshop i januar 2011. Siden begyndelsen har vi haft fornøjelsen af at have forhandlingen af Joyetechs e-cigaret produkter.

Joyetechs produkter var en del af årsagen til vores succes fra begyndelsen, fordi disse produkter altid har været af høj kvalitet ligesom Joyetech altid har været banebrydende m.h.t. design og funktionalitet af e-cigaretter.

Billede: 896

Siden er der kommet mange andre producenter på markedet, og esug.dk har altid valgt at fokusere på de producenter der har produkter af høj kvalitet.

Ud over fokus på produkter af høj kvalitet, har vi også valgt, at esug.dk skal have et både bredt og dybt sortiment, så der er noget til alle kundetyper. Så både produkter til de kunder der fokuserer på de billigere produkter og de dyrere produkter. Og det gælder naturligvis også e-væske, hvor vi tilbyder produkter fra mange forskellige leverandører.

Esug.dk – den første tid

I de første 4 år har esug.dk udelukkende haft fokus på at være den bedste webshop indenfor e-cigaretter i Danmark. Vi synes selv vi er lykkedes ganske godt med det i.f.t. til såvel design som funktionalitet af webshoppen. Som den eneste i branchen kan du faktisk afslutte dit køb ved KUN 2 klik efter at du har lagt dine varer i indkøbskurven. Naturligvis forudsat du har oprettet dine kundedata i vores kundecenter. I løbet af de 4 år har vi udvidet webshoppen til også at omfatte webshops i England, Tyskland, Norge og Sverige. I 2015 har vi etableret den første fysiske e-cigaret butik i Odense, og der kommer forhåbentlig flere til.

Hos esug.dk har vi fokus på kontinuerlig udvikling, og har da heldigvis masser af spændende ideer til udvikling af virksomheden, så at være en del af esug.dk, vil være at deltage aktivt i at være på forkant med hvad e-cigaret branchen kan levere både af købsoplevelse og af webshop funktionalitet. Især fordi vi lytter meget til vore kunder, så hvis du har gode ideer til forbedringer, så lytter vi og reagerer hurtigt på de gode forslag.

Velkommen til esug.dk

Jimmi Helander

esug.dk på Facebook

Billede: 874

 

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne