Din kurv er tom

Mekaniske MODS

På denne side finder du et samlet overblik over vores mekaniske MODS.

Vi gør opmærksom på at du skal tilkøbe oplader og batteri ved siden af de fleste MODS.

Klik på billedet og du vil få en god beskrivelse af hvert enkelt MOD, og ud fra det valgte MOD kan du således tilkøbe netop det rigtige batteri, som passer til lige netop det Mod du har valgt. Du behøver derfor ikke lede videre rundt på siderne efter et batteri, hvilket gør det nemt og mere overskueligt for dig som køber.

Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Innokin Proton Mini 120W TC Box MOD - 3400 mAh
Varenummer:586
DKK 499,00
Vælg variant:
Antal

Hvordan vælger jeg Mekanisk MOD

Du får ligeledes en uddybende beskrivelse af de enkelte batterier samt hvilke justeringer der findes på det MOD du har valgt.

Diameterne på disse Mekaniske MODS ligger fra 21 til 30 mm. , og batterierne som passer til disse MODS har følgende navne/typer: 18350, 18490, 18650, vtc4 18650, 26650. Vælger du et MOD som benytter 26650 type batterier skal du være opmærksom på at du har en oplader som kan oplade disse.

Vi tilbyder Mekaniske MODS i farver

Vi tilbyder de enkelte Mekaniske MODS i nogle forskellige farver. Disse farver er primært: kobber, sort, og krom. Du kan altid se hvilke varianter vi har på den enkelte produktside.

På alle MODS er der ventilationshuller og enkelte har forlænger hylster, så man kan opgradere sit batteri uden at skulle skifte til et nyt MOD. De er nemme at vedligeholde og rengøre, og enkelte kommer med en låsering on/off.

Der er et lille udvalg af MOD startsæt hvor der følger en dripper med. OBS.. batteri skal tilkøbes ved siden af og evt lader, hvis ikke man har sådan en. OBS.. i DBOX udgaven er det ikke en dripper, men en clearomizer som følger med startsættet.

Det er vigtigt at du læser beskrivelserne godt igennem på disse MODS, da der er nogle MODS hvor man især ikke må stable batterierne, da det simpelthen vil gå i stykker. Du får også en god vejledning i hvilket batteri der egner sig bedst til det MOD du vælger.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine Mekaniske MODS.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne