Din kurv er tom

Kanger e-cigaret og tilbehør

KangerTech CE4 Atomizer - 3 stk.
KangerTech CE4 Atomizer - 3 stk.
Varenummer:399
DKK 55,00
Vælg variant:
Antal

Kanger som brand

Med Kanger får du en sikker personlig damper. Kanger vil give dig den mest tilfredsstillende smagsoplevelse inden for e-cigaretter. Ved fremstilling af produkter fra Kanger har fokus været på, at virksomheden altid er på forkant med produktudvikling. Således arbejdes der konstant med forbedring og udvikling af banebrydende nyskabelser for at opnå den højeste kvalitet til dig som forbruger.

Kanger er en perfekt erstatning til cigaretten. Vælger du mærket Kanger, får du et produkt uden de giftige stoffer, som der findes i tobakssvarende produkter. Hermed sparer du også en del penge ved at skifte over til e-cigaretter – frem for at fortsætte den almindelige rygning.

En e-cigaret fra Kanger betyder, at du slipper for at få beskadiget dine tænder og hud – som ellers er tilfældet ved cigaretten. E-cigaretten er praktisk talt lugtfri, og du kan vælge mellem behagelige dufte som frugt og mynte. Hertil undgår du også risikoen for brandfare, da du med brug af en e-cigaret fx af mærket Kanger ikke behøver at være nervøs for brændemærker i dit tøj, bilsæder eller møbler. En e-cigaret er let at bruge, og den er praktisk – du behøver nemlig ikke længere at tænke på tændstikker og lightere.

Kanger har fået en positiv modtagelse

I lande som Nordamerika og Den Europæiske Union har Kanger opnået en stor succes. Dette er sket i forbindelse med, at Kanger har sat deres fokus på innovation og opfindelse, som har været med til at skabe de højeste kvalitetsstandarder, og på den måde sikret dem en plads på markedet.

Kangers design er en solid konstruktion af rustfrit stål, Pyrex glas og flot design. Valget af Pyrex gør, at din tank/brænder er bygget til at kunne holde til selv de mest hårdføre væsker, uden at revne, misfarve eller ændre smag. Pyrex er et meget holdbart glasmateriale og benyttes blandt andet til ovnfaste fade. Dog kan det ske, at glasset kan gå i stykker, hvis du er så uheldig at tabe det på et klinkegulv.

Klik rundt på hjemmesiden, og bestil både Kanger tilbehør og Kanger e-cigaret. Prøv produktet, hvis du ønsker en endnu større smagsoplevelse og mere damp end nogen anden e-cigaret. Find den e-cigaret, der passer bedst til dig. Måske er det en af mærket Kanger?

 

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40.

 

Billede: 1829 Billede: 1827

Billede: 1827 Billede: 1830

 

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne