Din kurv er tom


E-cig sortimenterne:

Joyetech e-cigaretter er kvalitetsmæssigt det bedste på markedet! Joyetech opfandt dette produkt for ca. 5 år siden, og derfor er Joyetech foran alle andre producenter vedr. kvalitet og produktudvikling af e-cigaretter. Så derfor kan vi absolut anbefale Joyetech produkter frem for andre produkter. Joyetech er ikke den billigste producent på markedet, men kvaliteten er bare bedre. At købe Joyetech e-cigaretter er ligesom at købe en Mercedes. ISmoka produkterne er produceret i et joint venture med Joyetech.

epuff sortimentet af e-cigaretter kommer fra en udvalgt partner i Kina. Sortimentet er en klon af de originale eGo modeller, men udført særdeles professionelt. Der er enkelte forskelle til Joyetech produkterne, men alt i alt god kvalitet. Produkterne er så naturligvis også lidt billigere end fra original producenten.

Definition af mundstykke / filter typer:

Vat system: Mundstykkerne / filtrene leveres med "vat" i mundstykkerne. Fordelen er at e-væsken er bundet i vattet, og dermed er der INGEN risiko for væskelækage. Ulempen er at det er sværere at vide, hvornår der skal fyldes mere e-væske på.

TANK system: Forskellen til Vat systemet er at du kommer væsken direkte ned i mundstykket / filteret, som bl.a. består af en beholder (TANK), hvor e-væsken dryppes direkte ned i. Designet af filteret gør, at der produceeres mere damp end ved brug af vat filteret. Det er tydeligt når der skal fyldes mere væske på, men til gengæld kan man opleve væskelækage, da e-væsken jo er i flydende form.


e-cigaret modellerne:

Joyetech eRoll: Du skal vælge denne model, hvis ønsket er at din e-cigaret ikke må være større end en alm. cigaret. eRoll er forbedret i.f.t. 510 modellen ved at den leveres i et smart "Iphone" lignende opladeretui. Dermed er der ikke længere behov for at du oplader batteriet hver 2. time. Batteriet er fortsat kun 90 mAh, hvilket for nogle ikke er tilstrækkeligt til at give en god rygeoplevelse. Fås kun med TANK filtre og atomizer hoveder (se eGo-C / ePuff-C).

Joyetech eCab / ePuff eCab: Modellen er størrelsesmæssiget mellem eRoll (cigaret størrelse) og eGo (cerut størrelse) modellerne. Du skal vælge eCab hvis du foretrækker den slanke / elegante cigaret i flere valgfri farver, og hvor batteriet (360 mAh) netop er så stort at rygeoplevelsen forbliver intakt. Fås kun med TANK filtre og atomizer hoveder (se eGo-C / ePuff-C).

ISmoka ikit (Joyetech) : Den nye model der kommer til at afløse den populære eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer i glas og stål hvor brænder hovedet er i bunden af Clearomizeren. Så derfor langt bedre holdbarhed og smag end CE4/CE5 Clearomizerne.  

Kanger eVod : Også et godt bud på en model der kommer til at afløse den populære eGo-C4. 650 mAh batteri med en super Clearomizer, hvor brænder hovedet er i bunden af Clearomizeren. Clearomizeren fås både i polycarbonat og med metal cover. Så derfor langt bedre holdbarhed og smag end CE4/CE5 Clearomizerne.  

Joyetech eGo-CE4 / ePuff-E CE4: Det velkendte begyndersæt der kombinerer eGo 650 mAh batteriet med CE4 Clearomizeren. Populært fordi mange synes Clearomizeren giver er bedre damper oplevelse og minimerer evt. væske lækager.

Joyetech eGo-T / ePuff-T: Sættene leveres som standard med 650 mAh. batterier. Vi har også et eGo-T XXL sæt der leveres med 1000 mAh. batterier. Nyder du at der er masser af damp, ja så skal du klart vælge denne model fremfor eGo / ePuff-E modellen.

Joyetech eGo-C / ePuff-C: Modellen bruger også TANK systemet. Forskellen til eGo-T / ePuff-T er, at atomizeren nu ikke længere er én del, men 3 dele. Går atomizeren i stykker skal du ved eGo-T / ePuff-T udskifte hele atomizeren, hvor du i C-modellen, kan nøjes med at udskifte atomizerhovedet. Det er væsentlig billigere. C-modellen er så lidt dyrere, men de penge tjenes hurtigt ind igen.

ePuff eGo-Q: Modellen er først og fremmest designet til den, som gerne vil have et 650 mAh batteri med et farverigt mønster. Desuden er atomizeren nu udskiftet med den velkendte C5 Cartomizer, hvor du kan udskifte vægerne og vælge ml. 3 typer af væger (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren giver væsentlig mere damp, og du kan også selv være med til at "designe" din dampoplevelse ved at vælge den vægetype, der passer bedst til din smag.

ePuff eGo-K: Modellen er først og fremmest designet til den, som gerne vil have et 1100 mAh batteri med et mønster i sort / Chrom. Desuden er atomizeren nu udskiftet med den velkendte C5 Cartomizer, hvor du kan udskifte vægerne og vælge ml. 3 typer af væger (1,8 ohm, 2,4ohm eller 3,0 ohm). C5 Cartomizeren giver væsentlig mere damp, og du kan også selv være med til at "designe" din dampoplevelse ved at vælge den vægetype, der passer bedst til din smag.

ISmoka iGo (Joyetech) : Den første e-cig model der er designet til de store 3,5 ml. Clearomizere. Så derfor unikt design. Størrelsen er mellem en eGo 1300 mAh og hvis du bruger de store VV MODS. Batteriet kan yde både konstant og variabel volt.  


Cartomizere / Clearomizere:

Smagen er uovertruffen sammenlignet med en almindelig atomizer og du vil opleve meget halskrads. Du kan med fordel benytte et VV batteri, hvor du selv kan regulere spændingen/volten op, og få endnu mere smag/damp. Ens for en Cartomiser, Clearomizer og atomizer er, at de alle har samme funktionalitet, nemlig af fordampe e-væsken og give dig rygeoplevelsen. Forskellen til den alm. atomizer er, at Cartomizeren / Clearomizeren som hovedregel kan indholde en del mere væske ligesom væske kammeret og atomizeren er kombineret i én og samme enhed. Så færre påfyldninger og mindre risiko for væske lækage, og mange siger også mere ren smag.


De forskellige Cartomizere / Clearomizere har forskellige fordampningsprincipper og modstand (ohm), hvilket giver en forskellig damper oplevelse. Så det er meget smag og behag hvilken model der lige giver den smag du godt kan lide, så derfor anbefaler vi heller ikke nogen fremfor andre.


Variabel Volt baterier:

 

Med disse batterier kan du regulere strømstyrke og modstand og dermed selv designe smagen af din damperoplevelse. For den avanceerede damper. Du finder en uddybende beskrivelse ved at klikke her


Valget er dit - esug.dk har alt !

  

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne