Din kurv er tom

eLeaf 

eLeaf Tanke

eLeaf Coils

eLeaf MODS

eLeaf startsæt

 

iSmoka Electronics Co Ltd er etableret i 2008 i Kina og har hovedkontor i Shenzhen. iSmoka selskabet er ejet af Joyetech og deres produkter markedsføres under eLeaf mærket. Væksten har været voldsom og der er nu mange brugere i Europa, Rusland og Amerika. Virksomheden er kendt for at være first mover, og  laver mange trendy produkter, der rammer en bred målgruppe af brugere inden for e cigaretter. Deres produkter har generelt høj kvalitet og funktionalitet ligesom der er fokus på produkternes design.

Eleaf har mange produkter der er solgt i stort antal. F.eks. iJust 2 og det nye iJust Nexgen kit, hvor du får lækker smag, en stor variation af coils samt hele 3000 mAh batteri. De fleste kender også Pico modellen, som er garant for et lækkert og kompakt produkt. Nok derfor den seneste Pico 25 model også har stor succes. Hvis du leder efter et kompakt power MOD kan iKonn Total eller iKonn 220 nævnes som gode produkter.

Ovenstående er forklaringen på, hvorfor iSmoka/eLeaf produkter rammer bredt på dampmarkedet, så uanset dine præferencer, vil der være et produkt, der tiltaler dig som enten ny eller erfaren damper.

Virksomheden er også Original Equipment Manufacturer (OEM) hvilket indebærer at produkter produceres og markedsføres under kundens mærke / brand. Virksomheden er også Original Design Manufacturer (ODM) hvilket indebærer at produkter designes for andre virksomheder efter specifikationer, og sælges under et andet mærke / brand.

Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne