» E-Piber og E-Cigarer » E-Cigarer

E-Cigarer

På denne side finder du vores udvalg af E-Cigarer for dig som gerne vil nyde en cigar men uden tobakken, røgen og andre gener. Her finder du vores lækre E-cigar med nikotin. Den er fantastisk at have med i lommen til fest, og kan endda bruges over flere gange og dermed tages med fra fest til fest.

E-Cigaren er et forholdsvis nyt produkt indenfor e-cigaret universet. E-Cigaren er fremstillet med det formål at ligne en rigtig cigar, samt give den samme oplevelse for brugeren som den ægte vare.

Der er ingen vare i den valgte kategori

Om E-Cigaren – Den elektroniske cigar

Elektroniske Cigarer er batteridrevne enheder der ligner og for det meste føles som en rigtig cigar afhængigt af kvaliteten af den e cigar du køber. 

På trods af hvad mange siger, er der ingen negative konsekvenser at rapportere om anvendelsen af en e-cigar, og selvom den elektroniske cigar kun har været på markedet i omkring 2-3 år er den allerede blevet meget efterspurgt. Hovedsageligt af følgende grunde: Indendørs brug,  mulighed for forskellige smage, udvælgelse i nikotin styrke, næsten ingen lugt og derfor et bedre alternativ til de traditionelle cigarer.

E-Cigaren med e-væske indeholder typisk  4 ingredienser.
1) Glycol
2) Vand
3) Aroma
4) Nikotin (diverse styrker er afhængig af forbrugernes valg)

Derudoverer der ingen forbrænding med elektroniske cigarer,i modsætning til traditionelle cigarer.

Hvordan virker en e-cigar ?

Når man suger på en elektronisk cigar detekteres luftstrømmen af sensoren i chippen internt i din e cigar. Batteriet aktiveres derved og giver strøm til forstøveren/atomizeren inde i selve patronen som fordamper e væsken i e-cigaren og producerer damp. Vores engangs Elektroniske Cigarer er præcis det som navnet siger. Du bruger den indtil den ikke længere virker og så skal du bare smide den ud og starte på en frisk. For mange er dette en nem løsning fordi du ikke behøver at bekymre dig om genopladning af dit batteri eller fylde e-cigaren op med e-væske igen og igen.

Det er også vigtigt at bemærke, at dine e cigar batteriet ikke er i brug eller blive drænet, når den ikke er i brug.

E-Cigaren er blevet populær 

E-cigaren er ved at blive et populært produkt hovedsagelig på grund af bekvemmeligheden ved at kunne ryge en cigar uden at forstyrre andre. Ligeledes er det et populært produkt blandt festrygere som ved f.eks julefrokoster, firmafester, pokeraftener osv. grundet at man ikke behøver slukke sin cigar når man ønsker at sætte den i bero.

Ulempen ved en ægte cigar er at den bør ryges færdig i en omgang eller maksimalt deles i to eller tre for at undgå en dårlig gammel smag i cigaren efter brug. Dette er ikke nødvendigt med en e-cigar og den dårlige smag eksisterer slet ikke i e-cigaren.

Forskellen fra en ”ægte” cigar til en E-Cigar

Den mest bemærkelsesværdige forskel mellem en ægte cigar og en e-cigar er fraværet af cigar lugten som fylder lokalet ved den ægte vare, og disse elektroniske cigarer ser ud og føles som en rigtig cubansk cigar og gør det muligt at nyde i et selskab hvor rygning ikke er velset eller lugten ødelægger oplevelsen. Elektroniske cigarer har en del at leve op til siden en typisk cigar ryger ikke vil være nemme at tilfredsstille når cigaren skal erstattes. Dette afhjælpes dog hurtigt af den meget realistiske kvalitet som e-cigaren har og den oplevelse brugeren får lever op til langt over forventningerne for de fleste. På kort afstand er det næsten umuligt at se at disse cigarer faktisk er elektroniske og det eneste som mangler er røg og aske.

De fleste e-cigarer er til engangsbrug og kan holde i flere måneder hvis man kun bruger dem til weekender. De har en LED-spids som normalt er delvist kamufleret bag en type skærm for at efterligne gløden og asken på en rigtig cigar.

E-Cigarer vi tilbyder

Til netop cigar nyderen har vi vores prestigefyldte Éngangs e-cigar med enten COHIBA eller MONTE CRISTO smag og i 16 mg. nikotinstyrke. Denne E-Cigar indeholder ca.  700 sug og kan naturligvis med fordel gemmes fra gang til gang, og giver en uovertruffen oplevelse og smag uanset hvor du er !

Cohiba E-Cigar: Produktionen af Cohiba cigarer blev grundlagt i 1966 af Fidel Castro. I mange år var Cohiba cigarerne så ekslusive, at de kun blev givet som gaver til udenlandske statsoverhoveder eller diplomater. I 1982 blev Cohiba gjort til kommercielt mærke, dog stadig kun produceret i begrænsede mængder. Navnet Cohiba stammer fra det oprindelige indianske sprog på Cuba, og var betegnelsen for de sammenrullede tobaksblade, som de indfødte røg.

Monte cristo E-Cigar: Monte cristo er det mest kendte cubanske cigarmærke over hele verden og udgør en smagsmæssig reference for mange cigarafficionados. I lighed med søstermærket Romeo y Julieta stammer navnet fra Alexandre Dumas' berømte roman "Greven af Montecristo", som også var meget værdsat blandt cigarmagerne på fabrikken i Havana, hvor mærket blev grundlagt i 1935. Styrkemæssigt er Montecristo medium/full, og opleves som lidt kraftigere i smagen end eksempelvis Romeo y Julieta.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine E-Cigarer.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 2225 6940

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

2225 6940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.

Log ind og opsæt quick checkout

Trustpilot esug.dk

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Spareguide til e cigaretter