» E-Cigaret Batterier » Variabel Volt Batterier - VV/VW

Variabel Volt Batterier - VV/VW E-Cigaret Batterier

E-Cigaretter med Variabel Volt eller Variabel Watt batterier er ideelle for de rygere der gerne vil have mere damp. 

Mærke:ePuff

eGo/ePuff II Twist batteri - 2200 mAh

DKK 129,00DKK 129,00
Varenummer:120
Antal
Vælg variant:
Mærke:Other

Vision Spinner II - 1650 mAh

DKK 179,00DKK 179,00
Varenummer:519
Antal
Vælg variant:

På denne side finder du vores udvalg af variabel volt og variabel watt (VV/VW)batterier til dine e-cigaretter i forskellige farver, designs og størrelser (mAh). VV/VW batterier er det næste skridt i, at få den bedste ydelse ud af sin elektroniske cigaret.  Disse batterier har en ring eller knapper, som giver dig mulighed for at variere spændingen, normalt indenfor rammen fra 3,3 V til 4,8 V.

Hvad er et VV/VW Batteri ?

Standard batterierne leverer mindre og mindre spænding i takt med at der er mindre og mindre strøm tilbage på batteriet, men en fordel ved VV/VW batterierne er, at de leverer en konstant spænding selvom batteriet er afladet.  Det betyder, at du får en konstant og stabil damp-oplevelse uanset tilstanden af dit batteri, og at du kan indstille spændingen til en værdi der passer præcist til din clearomizer og din e-væske.

Husk at det ikke altid er muligt at indstille til den højeste volt, da Clearomizer/Atomizer ikke altid kan følge med den høje output. En generel regel er, at en Clearomizer/atomizer med 1.9ohm skal have lav volt, og en Clearomizer/Atomizer med 2.5ohm kan tåle en rimelig høj volt.. Det er derfor en god ide at prøve sig lidt frem og skrue langsomt op for Volt/Watt.

Forståelse af Variabel spænding og effekten

Hvis du er på udkig efter oplysninger om variabel spænding / VV/VW elektroniske cigaretter, kan det være fordi den E-cigaret du i øjeblikket benytter ikke giver dig en høj nok produktion af damp og smag som du ønsker.

Når du er ny damper (e-cig bruger) kan det være lidt af en jungle at finde ud af hvad virker bedst for netop dig, og der vil være en rimelig stejl indlæringskurve da der findes en masse forskellige elektroniske cigaret produkter og udstyr på markedet.  Hvis du er ny damper foreslår vi vores kunder at starte med en e-cigaret startpakke i stedet for at springe ud på dybt vand til at starte med.  Startpakker er nemme at gå til for den nye damper, og inkluderer alt som behøves for at komme i gang på nær e-væsken som tilkøbes.

Når du lige er begyndt på at dampe  er det højst sandsynligt ved hjælp af en enhed som kører på 3,7 volt selvom du med tiden nok vil opleve at din oplevelse med dampning vil ændre sig.

Dette kan skyldes at du:
Bruger forskellige e-væsker og smage
Prøver forskellige nikotin styrker
Prøver et anderledes PG (Propylene Glycol) / VG (vegetabilsk glycerin) blandingsforhold
Eller endda prøver en anderledes clearomizer / atomiser

Visse kombinationer giver dig måske mere smag og halskrads, og andre kan måske give dig en trang til at ville skrue lidt op for volumen for at give dig mere tilfredsstillelse.

Variabel Volt og Variabel Watt E-Cigaretter gør det netop muligt at ændre output spændingen i Volt eller Watt på enhedernes batterier for at give nøjagtig den smag, halskrads og mængde af damp som brugeren ønsker.
 
Når du har prøvet at dampe på en e-cig med en standard 3,7 volt enhed, og du så skifter til en variabel spænding / variabel watt enhed vil du hurtigt opleve at nogle e-væske og smagsvarianter smager bedre på en lav Volt / watt hvor igen andre varianter smager bedre på en højere Volt/Watt indstilling.

Hvad med Watt ?

Den store fordel med et VV/VW Batteri til din elektroniske cigarette er at de er I stand til at producere meget mere damp end de mindre typer som de fleste køber når de lige begynder på at dampe. 

For at forstå forskellen skal vi kigge lidt på specifikationerne på en standard e-cigaret. De fleste enheder bruger 3.7 volt batterier og 2.2- 2.4Ω atomizere / Clearomizere og producerer derved en god holdbar damp ved ca. 5.5 watt..
For at få lidt mere ud af e-cigaretten har mange dampere valgt at købe et større batteri og kombinere dem en clearomizer/atomizer med en lavere modstand .(1.8-2.2 Ω). Dette vil slide mere på atomizerhovedet men til gengæld producere en kraftig damp.

For eksempel når du bruger et standard 3.7 volt batteri med en 1.5 ohm clearomizer produceres der damp ved over 9 watt, men dette kan stadig ikke måle sig med den performance et VV/VW batteri kan levere.

Er et VV/VW Batteri noget for mig ?

I øjeblikket er VV/VW Batterierne den type batterier, som giver den bedste ydeevne på E-cig markedet, men hvis du aldrig har brugt en E-cigaret før er det ikke sikkert at denne type batteri er er det rigtige for dig.

Et lille eksempel:
Hvis du ikke er en 20 + per dag ryger, eller hvis  du ryger light-cigaretter er det muligt at du finder mængden af både damp og halskrads på et Variabel Volt Batteri (VV/VW) for intens ved højere indstillinger.

Hvis du er nødt til at skrue et VV Batteri ned til 3,7 volt eller lavere for at få den rette mængde af damp og halskrads kan du være bedre stillet ved at købe en standard 3,7 volt E-cigaret.

Brug af et VV/VW Batteri til din ecigaret kan være vanskelig især for nybegyndere da der er skal mere til end bare at trykke på en knap, og dette undervurderes ofte.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine E-Cigaret VV/VW Batterier.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 2225 6940

 

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.

Log ind og opsæt quick checkout

Trustpilot esug.dk

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne