Din kurv er tom

E-Cigaret Batterier 900-1000 mAh

Disse batterier er til dig, som gerne ønsker mere damp og en længere levetid mellem opladninger af batteriet, men alligevel ikke vil bære rundt på et kæmpe batteri eller E-Cigaret MOD som fylder mere og kan være lidt vanskelige at have i lommen.

Batterier til e-cigaretter kommer i mange forskellige kapaciteter og størrelser. De er som regel lithium-ion, så de kan oplades meget hurtigt, og brugeren får oplevelsen af et godt stabilt batteri.

E-cigaret batterierne på denne side er alle på 900-1000 mAh. De holder ca. 7-10 timer på en opladning, alt efter hvor mange sug du tager på dem, og hvilken Clearomizer/Atomizer du benytter sammen med batteriet.

Disse har en større kapacitet end ”medium” batterierne på 650 mAh, og skal derfor oplades sjældnere.

Størrelserne på E-Cigaret Batterier

Det giver mening, at jo større kapaciteten på et batteri, des større vil det fysisk være. Du kan se forneden på billedet hvordan dette påvirker længden af selve batteriet uden clearomizeren sat på.

ecigaret batterier

Batteriets stik er normalt et dobbelt gevind således, at de kan bruges på både "Ego-T 'clearomizere og med diverse andre clearomizere som har et " 510 " gevind.  Det indre gevind kaldes 510 og det ydre gevind et eGo gevind. Dette giver en stor fleksibilitet i valg af clearomizere da alle med fordel passer på disse batterier.

900-1000 mAh Batterier til E-Cigaretter

mAh står for milli Ampere hour eller milli Amp hour og er et mål for batteriets lagerkapacitet til energi. Hvis du prøver at forestille dig at dit batteri er lidt som en brændstoftank i en flyvemaskine eller bil, så er mAh i dette eksempel et mål for hvor meget brændstof den kan rumme. Det giver således god mening at jo højere mAh et e-cigaret batteri, des mere energi kan det holde på af gangen… og des længere kan din rejse vare før du igen skal lande/oplade dit batteri.

Sagt på en anden måde, det er, hvor mange pust du kan tage, før batteriet skal oplades. Slanke e-cigaretter har batterier, der spænder alt fra 90mAh 360mAh hvilket betyder, at med disse mindre batterier, de bliver nødt til at blive re-opkrævet oftere.

Hvilket 900-1000 mAh Batteri skal jeg vælge ?

Når du køber batterier til din e-cigaret skal du altid passe på tilsyneladende alt for gode tilbud. Markedet er oversvømmet med billige kopier, hvoraf nogle endda kan være farlige (overophedning under opladning for eksempel). Gå derfor altid efter et "kendt" mærke fra en anerkendt leverandør når du leder efter en opgradering eller et nyt batteri.

Husk at man får ofte hvad man betaler for, så vær opmærksom på ikke at gå på kompromis med pris og kvalitet af dit e-cigaret batteri, da det er meget vigtigt at det er sikkert og giver præcist den output Volt som den er designet til både ved opladning og brug.

Alle eGo batterierne har en beskyttelsesfunktion med lås. Denne aktiveres og deaktiveres ved at trykke på knappen typisk 5 gange hurtigt efter hinanden. Det vil låse batteriet så det ikke kan aktiveres uhensigtsmæssigt i tasken eller i lommen. Tryk 5 gange igen og det er aktiveret igen.

Beskyttelse imod overopladning er standardudstyr i vores batterier da eGo typerne har en mikrochip for at forhindre dette. Når batteriet er fuldt opladet slukker den automatisk for opladning.

Sammenligning af E-Cigaret Batterier

Du vil finde batterier fra forskellige producenter som er kompatible med en bred vifte af e-cigaretter, men du bør forvente en del forskelle i den måde de fungerer på. Det bedste råd er nok at holde sig til et batteri som fungerer godt for dig. For eksempel hvis du har købt et e-cigaret startsæt så vær sikker på at du igen køber den samme type batterier eller udskifter dem med batterier fra et velrenommeret brand hvis du er sikker på at de er kompatible med dit startsæt.

Når man sammenligner e-cigaret batterier, i dette tilfælde standard type ecig batterier, som du kan se i diagrammet nedenfor er mange af de tekniske oplysninger de samme. Men jo større strøm batteriet kan holde, des større (længere) vil det være. Det betyder i praksis at du kan suge flere gange før du er nød til at igen sætte dem til opladning.

 

650MAH 

900MAH 

1100MAH 

Længde og diameter

71 x 14 mm

86 x 14 mm

96 x 14 mm

Antal opladninger levetid

300 opladninger

300 opladninger

300 opladninger

Holder opladning

1 dag

1.5 dage

2 dage

Lig med antal cigaretter

1-2 pakker

2-3 pakker

2-4 pakker

Antal sug per opladning

600 sug

8-900 sug

1000-1200 sug

Normal Volt Output

3.7-4.2 volt

3.7-4.2 volt

3.7-4.2 volt

Volt ved opladning

4.7 volt

4.7 volt

4.7 volt

Opladningstid

4 timer

5 timer

6 timer

Vi forhandler batterier i kategorien 900-1000 mAh Batterier fra følgende mærkevare producenter, og vores 900-1000 mAh batterier kommer i mange forskellige farver og designs som du kan se på udvalget på denne side.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine E-Cigaret Batterier 900-1000 mAh.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne