Din kurv er tom

E-Cigaret Batterier < 650 mAh

Vi anbefaler at oplade alle batterier 100% første gang da dette forlænger levetiden af batteriet og sikrer at det fremover kan levere den output volt den er designet til.

eGo-T / Vision 650 mAh batteriSpar
24%
eGo-T / Vision 650 mAh batteri
Varenummer:133
DKK 59,003 STK. DKK 135,00
Vælg variant:
700mAh Nfix 2ml Pod Kit
700mAh Nfix 2ml Pod Kit
Varenummer:5027
DKK 219,00
Vælg variant:
Antal

E-Cigaretter købes som oftest i et såkaldt e-cigaret startsæt, men det er også muligt at tilkøbe ekstra batterier da ingen batterier holder evigt. På denne side kan du læse mere om < 650 mAh E-Cigaret Batterier og se vores udvalg af produkter i denne kategori.

Vores e cigaret batterier er alle genoopladelige lithium batterier og vi har altid gode tilbud og lave priser på vores e-cigaret batterier, så opret en ordre og bestil et ekstra < 650 mAh batteri idag.

650 mAh Batteriets fordele

Denne type af batteri er et rigtigt godt valg, hvis du damper mindre end 1.6ml om dagen, fordi  650 mAh holder til cirka en dag før det igen skal oplades. mAh er som bekendt et teknisk udtryk for batteriets kapacitet og derved hvor meget strøm det kan holde.  Jo højere mAh et batteri har des længere imellem opladninger for brugeren. Et E-Cigaret batteri på < 650 mAh giver således ikke mindre damp end et batteri på 1100mAh – det skal blot oplades oftere.

Mange foretrækker et e-cigaret batteri på < 650 mAh fordi det er mindre i længden end et 1100 mah batteri, og det er nemt at have med i lommen eller i tasken da det ikke fylder meget og ikke vækker opsigt.

e-cigaretter mah forklaret

Batterier med < 650 mAh

Udover batterierne på 650 mAh fører vi naturligvis mindre og mere smarte typer som f.eks.:

Joyetech eRoll Batteri 90 mAh som er udstyret med et 3,7 Volt, 90 mAh lithium-ion batteri. For at oplade batteriet, skal du trykke eRoll cigaretten på plads i din eRoll opladningsæske, og kan derfor IKKE bruge et standard eGo opladerkabel/oplader til dette produkt. Det tager ca. 35-40 minutter at oplade eRoll batteriet via opladningsæsken, og det er bedst at fortsætte opladning indtil eRoll er fuldt opladet.

Kanger eSmart 320 mAh er et elegant 320 mAh manuelt batteri i en mindre størrelse. Kun 75 mm langt og kun 11.4 mm i diameter. Så noget mindre end et standard eGo type batteri. Batteriet har det velkendte 5 klik beskyttelsessystem som andre eGo type batterier samt et 510 gevind.

Hvad er et 650 mah passthrough batteri ?

eGo passthrough 3,7 Volt/650 mAh består af et løst batteri, med tilhørende USB ledning og passer til både eGo og eGo-TANK modellen. Super smart - kan bruges når man sidder foran computeren, hvor så man oplader batteriet, samtidig med at man damper løs. Kan også bruges i kombination med vores USB opladerstik til cigaret tænderen i bilen. Så kan du køre, dampe og få opladet dit batteri samtidigt, når du er på farten!!

Du skruer "toppen" af batteriet, hvor det medfølgende kabel så sættes i, og den anden ende af kablet sættes i USB stikket. Når man så forlader computeren/bilen, kobles ledningen blot fra og eGo passthrough fungerer som et almindeligt batteri. Kan det gøres smartere?

JoyeTechs 650 mAh Batterier – Fra standard til Upgrade

Joyetech producerer nogle af de bedste e-cigaret batterier på markedet og har virkelig været på forkant med produktudvikling da de tilbyder både et standard og et upgrade batteri i denne 650 mAh serie.

JoyeTech eGo-C 650 mAh batteriet er det manuelle batteri til eGo-C og leveres med en 650 mAh kapacitet. Dette betyder, at du vil have mellem 6-8 timers strøm, før du skal til at genoplade batteriet. ego-C batteriet har en ny strømindikator indbygget i knappen. Når batteriet er over 50% opladet, vil LED-knappen lyse hvid. Når batteriet er mellem 10% og 50% opladet lyser LED-knappen himmelblå, og når batteriet er under 10%, lyser LED-knappen blå. Ego-C batteriet kan tændes eller slukkes med fem hurtige tryk (indenfor 2 sek.) på den manuelle knap. Det eliminerer behovet for en knap beskytter og fjerner risikoen for utilsigtet aktivering af batteriet ved opbevaring.  Batteriet har en konstant output på 3.7 V.

Joyetech eGo-T/C Upgrade 650 mAh Batteriet er det nyeste Joyetech batteri. Batteriet er baseret på det tidligere eGo-C batteri. Upgrade batteriet har en ny funktionsmåde kaldet for --- "Variabel Volt output tilstand". I den tilstand vil batteriets outputspænding (volt) ændres i takt med at reststrømmen på batteriet reduceres. På den tidligere model afgav batteriet konstant 3.3 volt uanset reststrømmen. Dermed får du en bedre damp oplevelse fordi den højere output volt vil kompensere for den mindre reststrøm. Du oplever således en mere ensartet damp effekt uanset batteriets reststrøm.

Opladning af < 650 mAh Batterier

Bare skru eGo batteriet ind I eGo USB opladeren, sæt stikket I din PC, AC-USB Adapter, Mobile eller anden USB adapter.
Alle eGo seriens batterier oplades med det samme type eGo USB opladerkabel/oplader så det er nemt at oplade alle dine forskellige batterier.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine E-Cigaret Batterier < 650 mAh.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 22 25 69 40

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne