Din kurv er tom

Vejledning til at blande din egen E-Væske

Aller først vil vi advare mod uforsigtigt brug af ren nikotinvæske. Nikotinvæske i sin rene form bliver betegnet som en gift og kan i rette mængde dræbe. Nikotin bliver optaget gennem huden, så vi vil på det stærkeste anbefale at man bruger handsker. Hvis man alligevel får nikotin på huden skal det straks vaskes af.

Ønsker du at se alle vores E væsker, så få overblikket her
 
Når det så er sagt kan vi komme i gang.

Hvad skal der bruges:
For at lave vores egen væske skal vi som minimum bruge 3 elementer. De fleste vælger dog at bruge 4 elementer. Det du skal bruge er:
1. Nikotin væske
2. PG væske (Propylen Glykol)
3. VG væske (Vegetabilsk Glycerin)
4. Aroma essens
5. evt. deminiraliseret vand
6. Tomme flasker
7. Sprøjter til afmåling af væskemængder

Ad 1. Nikotin væske:

Vi anbefaler at nikotin væsken skal være baseret på PG væske. Det vil sige at du køber PG væske med nikotin i. Man bør købe så kraftig nikotin væske som muligt, da det giver større muligheder for at blande i det forhold man ønsker. Årsagen hertil er, at der typisk er mere PG væske end VG væske i en færdig blanding af e-væske. (Mere herom senere).

Hos esug.dk kan du få både PG og VG væske med nikotin indhold fra 0 til 18 mg pr. ml.

Ad 2. PG væske:

For at man kan få præcis den mg nikotin styrke man ønsker. Så skal man også bruge ren PG væske. PG er en meget tynd væske dvs. vandet konsistens. PG giver mindre damp, men fantastisk smag.

Ad 3. VG væske:

For at man kan få det rigtige blandingsforhold mellem PG og VG. Så skal man bruge noget ren VG også. VG er i modsætningen til PG en tyk væske, der giver god damp, men dårligere smag.

Normalt varierer forholdet ml. PG/VG væske i den færdige e-væske fra 50/50 til 90/10. Så afhængig af den ønskede nikotin styke, damp mængde og smag i den færdige e-væske, så skal du bruge VG væske med nikotin indhold også. Blandingsforholdet er er helt op til din personlige smag !

Ad 4. Aroma essens:

For at få smag i den færdige e-væske skal der tilføres smagsstoffer.

Klik her for at købe PG, VG og Aroma essens.

Ad 5. Deminiraliseret vand:

VG er en utrolig fed væske, og derfor er der mange der bruger demiraliseret vand for at få den fortyndet. Mange vælger at fortynde sin e-væske blanding, når VG indholdet er 50%, men nogle gør det også ved et VG indhold på 30%. Hvor meget du kan komme i afhænger af dit blandingsforhold mellem PG og VG. Vælger du at fortynde væsken er det "normalt" at bruge ca. 5% deminiraliseret vand. Maksimalt 10%.

Ad 6. Tomme flasker:

Man skal bruge nogle tomme flasker og blande sine væsker op i. Køb endelig nok af dem, så man har til at blande en del af gangen.
Klik her og køb tomme flasker.

Ad 7. Sprøjter til afmåling:

For at man kan blande sine væsker præcis, så er det meget nemmere hvis du har nogle sprøjter til formålet. Brug typisk de større sprøjter til PG og VG væskerne, og så 1ml. sprøjter til aroma/essenserne. Husk at købe en del 1ml. sprøjter, så man kan blande flere væsker på en gang uden først at skulle vaske sprøjter hele tiden.
Klik her for at købe sprøjter.

Når du har blandet de væsker du skal, så rengør jeg blot sprøjterne. Så kan de bruges igen og igen.

Hvordan blandes e-væsken:

PG og VG er de elementer der bruger til at fortynde vores nikotinvæske med. Er man nybegynder indenden selvblanding af e-væsker anbefaler vi, at bruge et mix på ca. 70% PG og 30% VG. Dette vil give en god smag, en god mængde damp og sidst men ikke mindst et fint halskrads. Man kan dog sagtens variere mængden så man f.eks. laver en væske på 60% PG og 40 % VG, 80% PG og 20% VG eller 50/50. Disse blandingsforhold er en smagssag og man vil først efter et stykke tid finde ud af hvad man foretrækker.

Et godt råd vedr. tilsætning af frugt aromaer er, at de har sværere ved at "slå igennem" med smag, alt efter hvilke frugt selvfølgelig, så derfor skal du helst bruge 10% frugt aroman i din e-blanding. Hvorimod kaffe, karamel, chokolade, (alle tykke aromaer) slår meget hurtigt igennem, og har en meget fremtrædende smag, så der skal du nok højst bruge 5% aroma. Men igen det er smag og behag for den enkelte.

Når du har fået købt ind, så vi kan lave vores egen væske, skal vi have fundet ud af hvordan og i hvilket blandingsforhold det skal blandes i. Vi anbefaler du bruger blandingsforholdet 70/30 med vores PG/VG væsker.

Til brug vedr. blanding af e-væsker findes forskellige væskeudregnere, og vi anbefaler at man bruger en af disse. En af de nemmeste at komme i gang med er den fra "eJuice me up":

Du downloader den ved at klikke her.(Se nederste til højre)

Bruger du ikke en væskeudregner, så er hovedreglen, at 1 ml. ~ 20 dråber væske.

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne