Din kurv er tom

SELVBLANDER - Aromaer og Baser

Klik her hvis du vil læse mere om hvordan du blander din egen e-væske.

Her ser du test resultater for VG-base og PG-base.

 

Billede: 1717 Billede: 1719 

Billede: 1719 Billede: 1720 

Billede: 1721  Billede: 1726

Billede: 1721 Billede: 1723 

Billede: 1725 Billede: 1725 

 

 

Er du mest til e-væske, hvor du selv bestemmer smagsstyrken, så er Bland Selv lige noget for dig. Vi tilbyder den bedste kvalitet af aroma, baser og udstyr, så du kan starte dit helt eget bland selv studie, hjemme hos dig selv.

Bland Selv væske til e-Cigaretter, er en forholdsvis enkel måde, at sikre at du kan spare nogle penge, men også at din e-væske får den helt rigtige kombination af styrke, smag og damp mængde.

Vore bland selv produkter kommer fra en anden leverandør end de færdige væsker, hvorfor en given smagsvariant af bland selv produkter ikke vil give samme oplevelse/smag som de færdige væsker.

Klik her kan du læse mere om hvordan du blander din egen e-væske.

 

Bland Selv E-Væske - Værd at vide

Som damper kan det måske lyde som et meget stort skridt, at bevæge sig ud i at skulle blande selv. Men det er faktisk ikke så kompliceret. Bare man er klar over nogle forskellige ting og bruger enten sin lommeregner eller et specielt program(se linket øverst på denne side), så er man rigtig godt kørende. Programmer til at udregne hvor meget man skal putte i af hver ingrediens findes både på computer men du kan også finde apps til din smartphone.

En god ting at vide om VG og PG(hovedingredienserne i e-væske) er at, man groft sagt taler om, at VG er det som er med til at give damp, hvorimod PG er meget bedre til at bære smagen, og dermed er med til at give smag, men også halskrads.

Så hvis du gerne vil lave en væske der giver meget smag, skal du gå efter et blandingsforhold i din væske med overvejende PG. Hvis du derimod gerne vil blæse lidt større skyer, skal du have en overvejende VG baseret væske. Som eksempel ligger vores epuff basic væske på omkring 70%PG og 30%VG, og epuff premium ligger på 50%PG og 50%VG.

Hvad angår aromaer så er du med bland selv heller ikke længere bundet til kun en aroma.

Er du helt vild med lakrids og hindbær så kan du nemt eksperimentere med at lave den helt rigtige hindbær-lakrids smag. Og du kan nemt justere hvilken smag der skal være mest fremtrædende.

Det gode ved at blande selv er at du har mulighed for helt selv at bestemme alle parametre i din væske. Så i starten vil det måske være lidt gætværk, men efter kort tid ved du helt præcist hvordan blandingsforholdet til den perfekte væske skal være.

Se link i toppen af siden for at læse mere om hvordan du specifikt blander væske selv.

Husk at være forsigtig når du arbejder med nikotin!    

Klik rundt på hjemmesiden og bestil Bland Selv E-Væske.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 26 35 35 79
 

Kundecenter
22256940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.
Quick Checkout

Trustpilot esug.dk

 

Facebook esug.dk

CO2 Neutralt Samarbejde

eryger.com e-cigaret forum

Viabill

Billede: 1521

Danske Hospitalsklovne