» E Juice

E juice med smag af tobak – med eller uden nikotin

Køb e juice med smag som almindelig tobak og vælg selv styrken af nikotin. Vil du gerne trappe ned, kan du i dit eget tempo vælge en gradvist lavere styrke. Er du blevet røgfri, og savner du fornemmelsen af at ryge? Så prøv vores e juice uden nikotin men med smag som cigaretter. 

  epuff basic e-væske
epuff basic e-væske epuff premium e-væske
Twelve Vapor Cosmic Fog E-Liquid
Beard Vape Copsa E-Væske - My Juice by Copsa
Red Vape E-liquid Vape Breakfast Classic
Five Pawns E-Liquid The Milkman E-Væsker
   One Hit wonder E-Væske
   

E-Juice af bedste kvalitet

Vi sælger kun e juice af høj kvalitet. Alle væsker er produceret under kliniske og sterile forhold. Vi deltager selv i udviklingen af e-væsker og sikrer dermed kvalitet og smag. Derfor prioriterer vi faktisk en dyrere kostpris, når kvaliteten er så meget bedre.

E juice med smag af tobak

Vores e juice væsker har generelt en eftersmag af "normal" tobakssmag, og ikke den "søde" eftersmag, som mange andre væsker har. Vi fører pt. 60 smagsvarianter.

Vi anbefaler, at du selv prøver at blande forskellige varianter og finde din egen yndlingssmag - f.eks. ”Menthol” med lidt ”Tobak” eller ”Camel”.

Vi tilbyder færdigblandet e juice i flasker á 3 ml., 10 ml. og 30 ml. Eksempelvis kan du starte med vores 3 ml. "prøveflasker" og derefter skifte til 10 ml. flasker eller 30 ml. flasker, når du ved, hvilken smag du foretrækker.

E juice med eller uden nikotin

Vi fører e juice med 5 nikotinstyrker:

0 mg = Ingen nikotin indhold
6 mg = light
16 mg = normal
24 mg = stærk
36 mg = meget stærk

Ovenstående betyder at 1 ml. 16 mg. e-liquid indeholder 16 milligram ren nikotin eller 0,016g nikotin.

Bland selv e juice

Hvis du selv vil blande din e juice, tilbyder vi den bedste kvalitet af aroma, baser og udstyr. Når du selv blander e juice til e-cigaretter, kan du både spare penge, men også få din e juice i din ønskede kombination af styrke, smag og dampmængde. 

Ingredienser i vores e juice

E-cigaretter indeholder aromastoffer, propylenglucol og eventuelt nikotin. Propylenglycol er en tyktflydende væske, som omdannes i kroppen til eddikesyre og pyrodruesyre. Propylenglycol er harmløst og benyttes i fødevareindustrien som emulgator i fødevarer, som frostvæske og som opløsningsmiddel for tilsætningsstoffer og aromastoffer.

Propylene glycol > 65 %
Vand < 10 %
Glycerol < 20 %
Smags essens < 5 %
Olie fra tobak blade < 5 %
Nikotin (fra tobak blade) < 3 %
Trimethylpyrazine < 1 %
Tetramethylpyrazine < 1 %
Dinethylpyrazine < 1 %
Acetypyrazine < 1 %
Methyl butyic acud < 1 %
Terp ineol < 1 %
Ethyl maltol < 1 %
Guaiacol < 1 %
Acetyl pyridine < 2 %
Octalactone(gamma) < 1 %

Hvad er e juice egentlig?

E juice består hovedsageligt af tre ting: Smagsaroma, fortynder og eventuelt nikotin. Smagsaromaen varierer naturligvis med hver smagsvariant, mens fortynderen oftest består af propylene glycol, glycerol og vand. Propylene glycol er faktisk en af hovedingredienserne i vores e juice og er med til at fortynde vores e juice til den rigtige konsistens, og samtidig hjælper stoffet med at fremhæve smagsnuancerne, når du damper væsken. En anden vigtig ingrediens i vores e juice er glycerol, som bruges i utallige farmaceutiske produkter. Glycerol forbedrer dannelsen af vanddamp og giver samtidig en lille smule sødme til din e juice. Vi bruger udelukkende ingredienser af højeste kvalitet, og ved selv at blande din egen e juice kan du få et resultat, som lever fuldstændig op til dine behov.

Du har måske hørt rygter om, at e juice indeholder stoffet diacetyl, som ved inhalering er blevet associeret med lungesygdommen bronchiolitis obliterans. Da vi fremstiller vores egen e juice kan vi heldigvis garantere, at dette stof ikke findes i vores e juice, og du kan dermed trygt dampe løs uden at være bange for disse skadelige bivirkninger. Netop fordi vi selv fremstiller vores e juice, er vi 100% klar over, hvilke indholdsstoffer vi putter i, samtidig med at vi har fuld kontrol over både smag og konsistens.

Kom af med din nikotinafhængighed

En af de største fordele ved elektroniske cigaretter er, at du kan variere nikotinkoncentrationen i din e juice. Hvis du er vant til at ryge meget stærke cigaretter, kan du for eksempel starte med den højeste koncentration af nikotin; nemlig 36mg nikotin per ml. Når du så føler, at du er klar til at trappe ned, kan du vælge e juice med for eksempel 16mg nikotin/ml – du behøver altså ikke skære ned på hyppigheden af din rygning, men blot på cigaretternes styrke. Dermed kan du skille dig af med nikotinafhængigheden uden at sige farvel til rygevanen. Hos os kan du få fem forskellige varianter af e juice, hvad angår nikotinstyrke:

• 0mg nikotin/ml
• 6mg nikotin/ml (light)
• 16mg nikotin/ml (normal)
• 24mg nikotin/ml (stærk)
• 36mg nikotin/ml (meget stærk)

Vi sælger e juice i flasker med 3, 10 eller 30ml. De små 3ml flasker er perfekte til at afprøve nye smagsaromaer – og her findes der som nævnt mere end 60 forskellige varianter, så det er bare med at komme i gang.

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

2225 6940    mail@esug.dk
Nyhedsbrev

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.

Log ind og opsæt quick checkout

esug.dk Trustpilot

esug.dk Facebook Side

eryger.com

Spare Guiden E-Cigaretter