Kundecenter

Du er ikke logget ind. Tryk på 'log ind' for at besøge kundecenteret.

2225 6940    mail@esug.dk
Din kurv er tom
Quick Checkout

Hvis du logger ind kan du opsætte dine checkout præferencer, såsom leverings-adresse, foretrukne betalingsvalg mm.Log ind og opsæt quick checkout

Billede: 889

NO_PAGETEASER_DATA
 » Clearomizere - Atomizere » Clearomizere CE4/CE5 Type

Clearomizere CE4/CE5 Type

Vi sælger flere forskellige clearomizere i farver og modeller indenfor typen CE4 og CE5.

CE4 Clearomizer 1,6 ml. 
CE4 Clearomizer 1,6 ml.
DKK 20,00
Vælg variant:
Antal
CE5 BC Clearomizer 
CE5 BC Clearomizer
DKK 29,00
Vælg variant:
Antal
Innokin iClear16 - Dual Coil Clearomizer 
Innokin iClear16 - Dual Coil Clearomizer
DKK 35,00
Vælg variant:
Antal
Aspire CE5-S Metal Clearomizer 
Aspire CE5-S Metal Clearomizer
DKK 39,00
Vælg variant:
Antal
CE4 Multipak 5 stk. - SPAR 15% 
CE4 Multipak 5 stk. - SPAR 15%
DKK 85,00
Antal
CE5 BC Clearomizer 2.0 ml. - 5 stk. SPAR 15% 
CE5 BC Clearomizer 2.0 ml. - 5 stk. SPAR 15%
DKK 125,00
Antal
Innokin iClear16 - DCC 5 stk. - SPAR 25% 
Innokin iClear16 - DCC 5 stk. - SPAR 25%
DKK 145,00
Antal

CE4 Clearomizere - fordelene

Vores CE4 model kan rumme 1,6 ml. e-væske, og er for nylig blevet forbedret med en lille fjeder så der altid er skabt kontakt til batteriet. I denne model skal man skrue drip tippen af (mundstykket) og påfylde væsken og man skal være opmærksom på ikke at ramme ned i midten af røret da væsken vil løbe ud, men i stedet for holde clearomizeren i en skrå vinkel når man påfylder, og ligeledes skal man også lige lade e-væsken trække ind i de små brændesnore i et minuts tid inden man starter på at dampe, da man får en bedre effekt af smag.

Disse clearomizere bruges hovedsageligt i vores billigere startsæt, da det er det man kalder ”engangs” clearomizere hvorpå man bare skal smide hele clearomizeren ud, når den ikke kan mere, og man kan således IKKE udskifte brænderen inde i selve clearomizeren. Alt afhængig af hvor meget man damper rådes det til at skifte clearomizer efter ca. 1-2 ugers normalt forbrug. Brænderen i denne clearomizer består af 2 små trådsnore, der suger din e-væske op og er placeret øverst i din clearomizer.

Denne brænder tåler maks 4,4 volt spænding og har en modstand på 2,0 ohm. Du kan også vælge at købe en multipakke bestående af 5 stk CE4 clearomizere og opnå en rabat ved dette. Disse clearomizere passer til alle EGO batterier.

Ønsker man flere forskellige smagsvarianter til sin clearomizer er det en god ide at have flere af disse, som man kan benytte/skifte da den første smag man har tilført bliver siddende i vægen et godt stykke tid.

CE5 Clearomizere - forskellen fra CE4 Clearomizeren

Vores CE5 clearomizer type model kan rumme 2,0 ml e-væske, og bruger BC (Bottom Coil) brænder hoveder, og ved denne model kan man udskifte brænder hovedet dvs. at man ikke skal smide det hele ud men blot udskifte den lille brænder med små korte væger. Regelmæssig udskiftning anbefales indenfor 1-2 uger efter brug, alt efter hvor meget man damper.

I denne model påfyldes e-væsken forneden ved at skrue bunden af, og i denne bund sidder den brænder man skal udskifte når den er brændt af. E-væsken påfyldes og husk at sætte clearomizeren på skrå så du ikke påfylder i midten af røret, da væsken ellers bare vil ryge ud. Forskellen fra en CE4 type clearomizer til CE5 type Clearomizer er at i CE4 kan man godt få en lidt brændt smag, hvorimod i CE5 hvor der konstant er e-væske tilsat brænderen da den er placeret i bunden, vil man stadig have den gode damp og smag. Clearomizeren er lavet som et gennemgående rør dvs. mundstykket er støbt ind i selve clearomizeren.

Her vil du heller ikke opnå den utæthed i forbindelse med at e-væsken ryger ud i din lomme hvis den ligger ned. Du kan også vælge at købe en multipakke bestående af 5 stk. CE5 clearomizere og opnå en rabat ved dette. Denne clearomizer passer til alle EGO batterier. Denne model tåler maks 4,8 volt spænding og har en modstand på 2,2 ohm.

Vær opmærksom på at der ikke ydes garanti på clearomizere.

Klik rundt på hjemmesiden og bestil dine Clearomizere CE4/CE5 Type.
Har du spørgsmål, er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med dit køb. Ring til vores kundecenter på 2225 6940